Με μία συγκινητική ανακοίνωση αποχώρησε από τον ΟΦΗ ο Παπαβασιλάκης

Με μία συγκινητική ανακοίνωση αποχώρησε από τον ΟΦΗ ο Παπαβασιλάκης
Την παραίτησή του από τη θέση του στο τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ υπέβαλε ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ανεξάρτητα το τι  προηγήθηκε αυτής της εξέλιξης το σίγουρο είναι ότι ο Παπαβασιλάκης έκανε σημαντική δουλειά στον τομέα του και βοήθησε να έρθουν χρήματα από χορηγίες και συμφωνίες στα ταμεία της ομάδας.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε χθες τον οργανισμό του ΟΦΗ με το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί φίλοι- συνεργάτες, Μετά από μια συναρπαστική – σε συναισθήματα και έργο – 4ετια, αποχωρώ , στις 30 Σεπτεμβρίου, από το σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, που οδήγησε τον οργανισμό σε μια νέα εποχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μετουσίωσαν αυτή την ιδέα σε πράξη – ιδιοκτησία, διοίκηση και όλο το προσωπικό ξεχωριστά – και που τοποθέτησαν ξανά τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας, που του αναλογεί και του αξίζει.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνεργάστηκα, εντός και εκτός ομάδας, με την βεβαιότητα πως δεν κλείνει ένα κύκλος, αλλά συνεχίζεται – με το ίδιο όραμα και δυναμική – η εξελικτική του πορεία προς το μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, διοικητικά και αθλητικά.

Αποχαιρετώ όλους όσους συνάντησα και συναναστράφηκα, με ένα – παραλλαγμένο – στίχο του Ναζίμ Χικμέτ: “Αν η μισή καρδιά γιατρέ μου βρίσκεται εδώ πέρα, η άλλη μισή καρδιά γιατρέ, στην Κρήτη βρίσκεται…”».

 

Φασούλας κατά Λιόλιου για εισιτήρια στα τμήματα υποδομών

Φασούλας
Αντίθετη στην εφαρμογή εισιτηρίων στους αγώνες των τμημάτων υποδομής των ομάδων είναι η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το Μπάσκετ».

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ασκεί ευθεία κριτική στον Βαγγέλη Λιόλιο και την ΕΟΚ για την πρόταση αυτή, λέγοντας πως το μοντέλο Λιόλιου έχει αποτύχει να βρει χρηματοδότηση για τους συλλόγους που ακόμα βασίζονται στις συνδρομές των μικρών αθλητών.

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, εισηγήθηκε στις διοικήσεις των μεγαλύτερων τοπικών Ενώσεων την επιβολή εισιτηρίου, προκειμένου να μπορεί κανείς να παρακολουθήσει αγώνες τμημάτων υποδομής.

Ο συνδυασμός “Πρώτα το Μπάσκετ” εκφράζει την αντίθεσή του σε αυτή την προοπτική, η οποία μας βρίσκει ιδεολογικά και πρακτικά απέναντι. Ο κ. Λιόλιος πήρε την ψήφο των σωματείων, παρουσιάζοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν θυμόμαστε να συμπεριλαμβάνεται η συγκεκριμένη πρόταση στο πρόγραμμά του. Αντιθέτως, προέβαλε με κάθε ευκαιρία την τεχνοκρατική του αντίληψη για τα δρώμενα. Προφανώς, η αφαίμαξη των γονιών είναι μέρος της “τεχνοκρατικής αντίληψης” του Προέδρου.”αναφέρει μεταξύ αλλων η ανακοίνωση του κ.Φασούλα.

 

Τόπο στα νιάτα

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΑ
Με …μισή ομάδα πήγε να παίξει κόντρα στη Νήαρ Ηστ για το Κύπελλο ο Εργοτέλης.

Υποχρεωτικά την αποστολή συμπλήρωσαν τρεις αθλητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα. Ο λόγος για τους Δημήτρη Σινανίδη (2005), Αλέξανδρο Πρινιανάκη (2004) και Μάνο Φουκαράκη (2007). Ανέκαθεν άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» έδιναν χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά…

Μ.Β.

 

Τρέχει στο Αρκαλοχώρι ο Μαλακόπουλος

Τρέχει στο Αρκαλοχώρι ο Μαλακόπουλος
Ο παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος θα τρέξει στον αγώνα 5χλμ. στο Αρκαλοχώρι  την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας γι’ άλλη μια φορά, ότι αν αγαπάς κάτι, δεν υπάρχουν εμπόδια!

Στόχος του Έλληνα υπεραθλητή -που αγωνίζεται με τεχνικά μέλη μετά τον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών του- είναι να καταρρίψει το άτυπο παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας χρόνο κάτω από 19 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Ο 25χρονος Μαλακόπουλος κατέχει τα πανελλήνια ρεκόρ στα 100μ., 200μ. 400μ. ενώ το 2019 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος με 6,80μ. Στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο πήρε την 4η θέση στο μήκος και την 8η στα 400μ.

Μ.Β.

 

Εως 30/9 οι αιτήσεις για το βραβευμένο Π.Μ.Σ. δημοσιογραφίας

Εως 30/9 οι αιτήσεις για το βραβευμένο Π.Μ.Σ. δημοσιογραφίας
Στιγμιότυπο από το τουρνουά 3x3 στα εγκαίνια του γηπέδου στο Γάζι
Το καινοτόμο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησιογραφία» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο έχει τιμηθεί ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την ειδική τιμητική διάκριση του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, προσφέρει για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 50 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών.

Καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος φοίτησης είναι η 30/9/2022. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας  https://sportjournalism.uop.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την πρόσκληση καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα.