Φεύγει απ’ την Αναγέννηση ο Ντράσκοβιτς

Την απόφασή του να μη συνεχίσει στην Αναγέννηση επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ που πρόλαβε να αγωνιστεί λίγα λεπτά στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος, πριν υποστεί ρήξη χιαστών, ευχαριστεί την ομάδα του Αρκαλοχωρίου για την αγάπη και τη στήριξη που του παρείχε, εξηγώντας γιατί δεν αποδέχεται την επέκταση συνεργασίας που του προτάθηκε: «Πρέπει να ανακοινώσω ότι δε θα συνεχίσω να παίζω για την Αναγέννηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη φιλοξενία που είχα μετά την επέμβασή μου και για όσα έχουν κάνει για μένα. Ακόμα και όταν τραυματίστηκα, μου πρότειναν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο που δε μπορούσα να δεχτώ αυτή τη στιγμή για προσωπικούς λόγους και πρέπει να δω τι είναι το καλύτερο για το μέλλον μου», τόνισε ο Ντράσκοβιτς. Μ.Β.

Γεμάτο πρόγραμμα στο Summer Camp του Ερ. ΟΦΗ

Το Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ και στο στάδιο Ελευθερίας, μπήκε στη δεύτερή του εβδομάδα. Η πρώτη κύλησε με ένα πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά που βιώνουν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία. Εξειδικευμένοι προπονητές των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δίδαξαν τα αθλήματα που φιλοξενεί ο σύλλογος και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Νίκου Μαράκη εκ μέρους της εθελοντικής ομάδας In Libro Vita, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του βιβλίου. Το καμπ θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Αυγούστου και όσοι γονείς ενδιαφέρονται, μπορούν να πάρουν πληροφορίες, στο τηλέφωνο 311 525, καθημερινά (10πμ-6μμ).

Ζωγράφισε στα Μάταλα ο ΣΒΕΚΗ

Το γυναικείο τμήμα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου, συμμετείχε και φέτος στο street painting που έγινε στα Μάταλα, ζωγραφίζοντας στο …πλαίσιο του We are stronger together (μαζί είμαστε πιο δυνατές). Τα μέλη του ΣΒΕΚΗ ευχαριστούν την Άννα Φραγκάκη για το σχέδιο και την πολύτιμη βοήθειά της. Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχε και το τμήμα ξιφασκίας της Μεσσαράς.

Καθαρίστηκε ο πυθμένας της πισίνας του ΕΑΚΗ

Σε προγραμματισμένο καθαρισμό του πυθμένα της πισίνας του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ. Ο καθαρισμός έγινε από τον εξειδικευμένο δύτη Γρήγορη Γιακουμάκη, από τον Ναυταθλητικό όμιλο ΑΠΝΟΥΣ Ηρακλείου, με την πολύτιμη συνδρομή του αντιπροέδρου του ΕΑΚΗ, Μάνου Χουρδάκη και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή. «Για 2,5 ώρες τρίβαμε τον πυθμένα της μεγάλης πισίνας, σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη δουλειά που έπρεπε να γίνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γρήγορη Γιακουμάκη αλλά και όλο τον Ναυταθλητικό όμιλο ΑΠΝΟΥΣ Ηρακλείου, για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως πάντα αφιλοκερδώς. Αν χρειαστεί στο άμεσο μέλλον θα ξανακάνουμε παρόμοιες ενέργειες, έτσι ώστε να είναι η πισίνα μας, καθαρή», τόνισε ο κ. Χουρδάκης.

Συνεργασία ΓΓΑ και εκκλησίας για το πρόγραμμα «Αθληση για Ολους»

Με τον πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η συνεργασία Πολιτείας και Εκκλησίας στα Προγράμματα Άθληση για Όλους (ΠαγΟ) του Υπουργείου Αθλητισμού. Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία, μέσα από την οποία ο κοινός στόχος είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες, ώστε ολοένα και περισσότεροι πολίτες να έχουν πρόσβαση στην άσκηση. Τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους πρόκειται να διευρυνθούν σε κατηχητικά σχολεία, εκκλησιαστικά ιδρύματα,  κατασκηνώσεις και πλείστες ενοριακές δράσεις με την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από την συμμετοχή των Δήμων της χώρας.