Συναντήσεις δημάρχου με Ηρόδοτο και Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου

 

Με μέλη Ηροδότου και Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στο πλαίσιο των επαφών του με πολίτες και εκπροσώπους φορέων, συλλόγων της πόλης.

Οι εκπρόσωποι του Ηροδότου, ο Πρόεδρος Μανώλης Λημναίος και οι Λάκης Καργιωτάκης, Βασίλης Χωραΐτης και Μαρίνα Τζανάκη, ευχαρίστησαν τον Αλέξη Καλοκαιρινό για την αποτελεσματική συνεργασία και συζήτησαν για ζητήματα των εγκαταστάσεων, οι οποίες εξυπηρετούν περίπου 2.500 αθλήτριες και αθλητές εβδομαδιαίως από τρία Σωματεία, καθώς και για τρόπους ενίσχυσης και περαιτέρω ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Οι εκπρόσωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου, ο Πρόεδρος Ηλίας Κοβατζής, η Γενική Γραμματέας Άννα Νικηφόρου και οι Έφοροι, Γιάννης Μαραγκουδάκης, Δέσποινα Δαμιανάκη και Χριστίνα Καψάλη, ενημέρωσαν για τις δράσεις του Ομίλου, την ανάγκη μετεγκατάστασης που προκύπτει μετά τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΛΗ, καθώς και για τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Ι.Ο.Η. για ΑμεΑ.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι επερχόμενες παρεμβάσεις και τα έργα του Δήμου Ηρακλείου στο παραθαλάσσιο μέτωπο, η διάσωση του παραθαλάσσιου τείχους και η διαμόρφωση της διπλής αστικής παραλίας στον κόλπο του Δερματά, καθώς και η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας Δήμου Ηρακλείου – Ι.Ο.Η.

Στο ΒΑΚ το 41ο Δημοτικό

Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ «The football classroom», το οποίο συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, το 41ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Οι μαθητές, αφού πρώτα έπαιξαν ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Elite Ακαδημίας, στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Οι Δημήτρηδες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ παρέθεσαν δείπνο στα μέλη της Διοίκησης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρης Αποστολάκης, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, έκανε το τραπέζι, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Aυτή τη φορά, είχε συμπαραστάτη το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Δημήτρη Κουβίδη.

«Ετσι, οι δυο Δημήτρηδες, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έκαναν το τραπέζι στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, στέλνοντας ενωτικά μηνύματα. Το ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο «Καζαούλιο» μετά το συγκλονιστικό παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, με τον ΠΑΟΚ (2-3), στο οποίο και ήταν παρόντα τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. «Παρών» στο δείπνο των Δημήτρηδων και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, που τους ευχήθηκε να έχουν την υγεία τους και να διοργανώνουν πάντα τέτοιες όμορφες βραδιές, που κρατούν το Δ.Σ. ενωμένο και δυνατό.

Η… απαρτία στο δείπνο άγγιξε το απόλυτο (δεν έλειψε κανείς), δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει προς το πρόσωπο τους, απο όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. «Ζήτω ο ΟΦΗ, ζήτω τα 100 χρόνια του συλλόγου μας», αναφώνησε ο Δημ. Αποστολάκης, σηκώνοντας ψηλά το ποτήρι του, μέσα σε χειροκροτήματα και ευχές. Η βραδιά κύλησε όμορφα, με καλό φαγητό και πολύ συζήτηση για τον αγαπημένο ΟΦΗ. Δημήτρη Αποστολάκη και Δημήτρη Κουβίδη και του χρόνου!» αναφέρει ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Πρώτη νίκη Κ17 Εργοτέλη

Την πρώτη τους νίκη έκαναν οι αθλήτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ17 του Εργοτέλη στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ με 3-1. Τα κορίτσια κατέθεσαν  ψυχή παίρνοντας μια νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του ΟΦΗ προηγήθηκε μόλις στο 5’ του παιχνιδιού με την Μοσχαμπαρη και 3 λεπτά αργότερα η αρχηγός του Εργοτέλη Πατεράκη, έφερε την ισοφάριση με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Στο 49’ η Πεδιαδιτάκη έβαλε τον Εργοτέλη μπροστά στο σκορ και στο 69’ η Παχιαδάκη κλείδωσε το αποτέλεσμα κάνοντας το 3-1.

Η ομάδα του ΟΦΗ πίεσε στο τέλος του παιχνιδιού δημιουργώντας προϋποθέσεις ψάχνοντας δεύτερο γκολ,όμως «έπεσε» πάνω στην νεαρή πορτιέρο του Εργοτέλη.