Η μισή χρονιά με Λεβαδειακό…
Ο κόσμος ασχολείται και δικαιολογημένα με τον τελικό του κυπέλλου, αλλά μην ξεχνάμε πως πριν από αυτόν υπάρχει το παιχνίδι του Σαββάτου για τον ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό. Περίπου 8.000 φίλοι του ΟΦΗ ετοιμάζονται για το ταξίδι στον Βόλο, αλλά αν ο τελικός είναι η μισή χρονιά, το ματς με τους Βοιωτούς είναι η άλλη μισή. Πρώτα στο Παγκρήτιο λοιπόν, για να έρθει η νίκη και μετά ο μεγάλος τελικός… Ν.Μ
Μια αγκαλιά η Αναγέννηση
Στο corneraki πραγματοποιήθηκε η τελευταία, ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση της Αναγέννησης για τη φετινή σεζόν. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές έγιναν μια αγκαλιά, κλείνοντας τη χρονιά με ένα ζεστό, οικογενειακό τραπέζι γεμάτο όμορφες γεύσεις, αναμνήσεις, συζητήσεις και πολλά χαμόγελα.
Η βραδιά είχε έντονο το στοιχείο της συγκίνησης, καθώς όλοι μαζί θυμήθηκαν στιγμές της σεζόν, αντάλλαξαν πειράγματα και ευχές, επιβεβαιώνοντας το δέσιμο που υπάρχει μέσα στην ομάδα.
«Ο πρόεδρος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της κοινής προσπάθειας, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία και τόνισε τη σημασία της ενότητας και της συνέχειας. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους ξεκούραση και ηρεμία, δίνοντας το ραντεβού για μια νέα σεζόν, ακόμη πιο γεμάτη με όνειρα, υγεία και υψηλούς στόχους.
Ευχαριστούμε πολύ το corneraki για την φιλοξενία. Ήταν όλα υπέροχα!», αναφέρει ο σύλλογος.
Ο Σίλβα για την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ…
Ο Γιόρνταν Σίλβα, ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε πέρυσι στον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ που τον έστειλε στον τελικό, με δηλώσεις του στην πατρίδα του, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που έφυγε το καλοκαίρι δεν ήταν άλλος από οικογενειακός.
«Ήταν όνειρο η πρόκρισή μας στον τελικό, ειδικά λόγω της ομάδας που έπαιζα. Στα ημιτελικά αποκλείσαμε έναν άμεσο ανταγωνιστή του συλλόγου και προκριθήκαμε στον τελικό. Είχα πρόταση ανανέωσης από τον ΟΦΗ για άλλα δύο χρόνια, όμως λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, αποφάσισα να επιστρέψω, αφού ήμουν στην Ελλάδα όλο αυτό τον καιρό δίχως την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σίλβα, που αν και έμεινε μόλις ένα χρόνο, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας…. Ν.Μ
Δημοτικό σχολείο στο κλειστό Αλικαρνασσού
Μια όμορφη μπασκετική ημέρα στο κλειστό Αλικαρνασσού.
Παιδιά από το 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού επισκέφθηκαν το γήπεδο του Ηροδότου και συμμετείχαν σε ένα διασκεδαστικό τουρνουά 3×3.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, να μάθουν τους βασικούς κανονισμούς και να παίξουν υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας.
«Στο τέλος της δράσης, μοιράστηκαν σε όλους αναμνηστικά βραχιολάκια, ως μια μικρή επιβράβευση για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Ευχαριστούμε θερμά το σχολείο για την παρουσία του και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα στο γήπεδό μας!», αναφέρει ο Ηρόδοτος.