Αποτυχημένος, αλλά όχι κακός παίκτης…

Η περίπτωση του Γκλάζερ είναι από αυτές που αποδεικνύουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και οι μεταγραφές δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται. Ο Ισραηλινός ήρθε πριν από 10 μήνες ως ένα πολύ καλό όνομα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και εν ενεργεία διεθνής για να καλύψει το κενό του Ντιουσέ. Όμως σε γενικές γραμμές δεν πρόσφερε αυτά που περίμεναν στον ΟΦΗ, ενδεχομένως και ο ίδιος από τον εαυτό του, ίσως και επηρεασμένος από την κατάσταση στην πατρίδα του. Φεύγει λοιπόν, ως αποτυχημένος αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακός παίκτης. Απλά με τον ΟΦΗ δεν ταίριαξαν… Ν.Μ.

Δύο χρόνια χωρίς τον Γιώργο Πουλινάκη…

Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του Γιώργου Πουλινάκη. Ο εμβληματικός παράγοντας του Εργοτέλη που έβαλε την δική του σφραγίδα τον Σύλλογο αλλά και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έφυγε, σαν σήμερα στις 10 Ιουλίου 2022, σε ηλικία 69, ετών προδομένος από την καρδιά του αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά του, και όχι μόνο. Ο Γιώργος Πουλινάκης θήτευσε στον Εργοτέλη, , τη δεκαετία του ’90, η πρώτη διετία 1994-96, αρχικά ως δίδυμο με τον Γιώργο Σουλτάτο και η δεύτερη τη σεζόν 1998-99. Παρότι πέρασαν δυο χρόνια, ο Γιώργος Πουλινάκης είναι ακόμα στην σκέψη όσων τον γνώρισαν από κοντά και δεν θα φύγει ποτέ όσα κι αν περάσουν. Ας είναι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεται… Ν.Μ.

Κοντά στην Εθνική ο Λαμπράκης

Ο Μιχάλης Λαμπράκης (αριστερά) δεν έλειψε ούτε  αυτή τη φορά από την προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ. Ο πρώην παράγοντας της Αναγέννησης και της ΕΚΑΣΚ είναι μέλος του ΔΣ των Πελαργών και ακολουθεί παντού την Εθνική μας. Το Δ.Σ. των Πελαργών εκφράζει τις ευχαριστίες στα μέλη του για την μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά και στο Δ.Σ. της ΕΟΚ για την εξασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού εισιτηρίων.

Η πρόταση του Μπέου δεν είναι δίκαιη…

Τα πήρε στο… κρανίο ο Αχιλλέας Μπέος

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για την πρόταση του Μπέου για τα πλέι οφ και τις θέσεις 5-8 για τις οποίες προτείνει οι ομάδες να μπαίνουν με μηδέν βαθμούς στην διαδικασία σε αντίθεση με τις θέσεις 1-4 και 9-14 που θα κουβαλούν τους βαθμούς τους κανονικά. Αυτή η πρόταση, η οποία κατά βάθος μπορεί να είναι ευνοΐκή για τον ΟΦΗ, αν για παράδειγμα βρίσκεται 5-6 βαθμούς πίσω από την 5η θέση, δεν είναι δυνατόν να περάσει γιατί δεν είναι δίκαιη. Το φορμάτ κατά τα άλλα είναι προς την σωστή κατεύθυνση και όπως όλα δείχνουν θα ψηφιστεί από τις ομάδες… Ν.Μ.

Το νέο απόκτημα της ΕΟΠΕ

Το νέο απόκτημα των Εθνικών ομάδων βολεϊ είναι εδώ και λίγες ημέρες ένα Mini bus, το οποίο εξασφάλισε η ΕΟΠΕ μετά τις πρωτοβουλίες του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ήδη το Mini bus βρίσκεται στο Ηράκλειο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών Κ18 και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής βόλεϊ κορασίδων.

“Danke. Ευχαριστώ Ελλάδα” - το πανό της Γερμανίας για το Ευρωβόλεϊ κοριτσιών στο Ηράκλειο.