Έφυγε από τον ΟΦΗ αλλά ο ΟΦΗ δεν έφυγε από μέσα του…
Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ο Γιώργος Σαμαράς θα φορέσει τη φανέλα της νεοσύστατης ομάδας Snakes FC που δημιουργήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Συλλόγου και θα πάρει μέρος φέτος στη Β’ ΕΠΣΗ.
Ο Σαμαράς, στα 41 χρόνια του, πλέον έχει αποχωρήσει πριν από αρκετά χρόνια από την ενεργό δράση και η μεταγραφή του στους Snakes FC είναι από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός.
Ανεξάρτητα από το αν θα φορέσει και για πόσο τη φανέλα της (δεν είναι του ΟΦΗ αλλά…ΟΦΗ είναι κι αυτή) και μόνο η παρουσία του θα δώσει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα και στους αγώνες της ομάδας. Ο Γιώργος Σαμαράς, άλλωστε, όπως και ο πατέρας του, Γιάννης, μπορεί να έφυγαν από τον ΟΦΗ, αλλά ο ΟΦΗ δεν έφυγε ποτέ… από μέσα τους… Ν.Μ.
Οι κληρώσεις ΕΠΣΗ
Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η Α1 ΕΠΣΗ. Χθες έγιναν οι κληρώσεις των αγώνων, αλλά λόγω προχωρημένου της ώρας θα τις δημοσιεύσουμε αύριο.
Μέχρι πότε θα καλύπτει τα κενά ένας μπαλαντέρ;…
Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να κάνει κάτι την τελευταία στιγμή ο ΟΦΗ, αλλά σίγουρα θα ήθελε ακόμα έναν εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ, και ενδεχομένως και έναν μέσο. Οι μεταγραφές τελειώνουν 15 Σεπτεμβρίου, αλλά η λίστα με τους παίκτες για την Ευρώπη πρέπει να δηλωθεί μέχρι αύριο το βράδυ. Γιατί καλός είναι ο Αποστολάκης να παίζει από αριστερό μπακ μέχρι δεξί εξτρέμ, αλλά μέχρι πότε θα καλύπτει όλα τα κενά ένας μπαλαντέρ; Εν κατακλείδι, το υλικό του ΟΦΗ είναι καλό αλλά, δυο-τρεις προσθήκες θα τον βοηθούσαν να ξεπεράσει τον σκόπελο των σερί αγώνων χωρίς να έχει άγχος μην του λείψουν κάποιοι παίκτες… Ν.Μ.
Ο Φέντερερ στο Hall of Fame του τένις
Με δάκρυα στα μάτια, ο Ρότζερ Φέντερερ απέκτησε τη θέση του στο Διεθνές Hall of Fame του τένις, περιγράφοντας την επίσημη είσοδό του στο πάνθεον του αθλήματος ως «μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου».
Ο 45χρονος Ελβετός και εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam στο απλό, συγκινήθηκε αρκετές φορές, καθώς απευθύνθηκε σε ένα κοινό θρύλων του τένις στην ειδική τελετή, που έγινε στο Νιούπορτ του Ρόουντ Άιλαντ.
Πρόληψη σημαίνει φροντίδα!
Τα κορίτσια του Ανδρογέα συμμετείχαν στη δράση δωρεάν προληπτικού μοριακού γενετικού ελέγχου της 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης για τη διερεύνηση φορείας της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA) και της Κυστικής Ίνωσης.
«Με μια απλή λήψη αίματος από το δάχτυλο, έκαναν ένα σημαντικό βήμα ενημέρωσης και πρόληψης για την υγεία τους και το μέλλον.
Γιατί η πρόληψη είναι δύναμη και η γνώση μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Συγχαρητήρια στην 7η ΥΠΕ Κρήτης για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία», αναφέρει ο Σύλλογος.
Συλλυπητήριο Αναγέννησης
Οι ώρες είναι δύσκολες και τα λόγια φτωχά μπροστά στην απώλεια.
Η οικογένεια της Αναγέννησης, ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πατέρα του παίκτη της ομάδας Στέφανου Ματσάγγου, Γιώργο.
«Στέφανε, θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα σου.
Ευχόμαστε σε εσένα, στην οικογένειά σου και στους οικείους σας κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει ο Σύλλο