Ένα σερί που δεν τιμάει τον ΟΦΗ…
Ένα σερί, που δεν τιμάει και τόσο πολύ τον ΟΦΗ, έχει αρχίσει να δημιουργείται με την Κηφισιά στο πρωτάθλημα. Η Αθηναϊκή ομάδα είναι αήττητη σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της σε δύο παιχνίδια της στην Κρήτη, ενώ υπάρχουν για το 2023-24 δύο αναμετρήσεις ως γηπεδούχος, στις οποίες ολοκληρώθηκαν ισόπαλες για την κανονική διάρκεια και τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Ευτυχώς που υπάρχει και το κύπελλο εκεί που ο ΟΦΗ μετράει τουλάχιστον μια νίκη στο Ηράκλειο σε διπλά παιχνίδια, γιατί και σε αυτό τον θεσμό υπάρχει μια ήττα-αποκλεισμός για τον ΟΦΗ σε μονό παιχνίδι στην Καισαριανή… Ν.Μ.
Τους έβγαλε λάδι ο Βαλέρι…
Στον αγώνα ΟΦΗ-Κηφισιά, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ και VAR Manager Βαλέρι, σωστά αποβλήθηκε ο Σενγκέλια, επειδή τράβηξε τα μαλλιά του Αντονίσε, καθώς αυτό θεωρήθηκε βίαιη πράξη και σωστά δεν αποβλήθηκε ο Παντελίδης, αλλά πήρε κίτρινη για μαρκάρισμα στον Σαλσέδο. Με λίγα λόγια, έβγαλε λάδι τόσο τον Παπαδόπουλο όσο και τον Σιδηρόπουλο που ήταν στο VAR, ενώ δεν έγινε καμιά αναφορά στην φάση του 40’, που ο Τετέι πάτησε τον Μπόρχα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ και δεν δόθηκε ούτε φάουλ, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης να έχουμε την αποβολή του Σενγκέλια…. Ν.Μ.
Το σύστημα… βολέ
Ένα νέο σύστημα εφάρμοσε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Το σύστημα… βολέ. Να παίρνει την μπάλα ο Χριστογεώργος ,που δεν είναι και ο καλύτερος με τα πόδια και να γεμίζει προς την αντίπαλη περιοχή. Αυτό ήταν το μόνο που έκανε σε όλο το ματς και κυρίως στο β΄ ημίχρονο ο ΟΦΗ και δεν υπάρχει η δικαιολογία του κακού αγωνιστικού χώρου, καθώς και η Κηφισιά στο ίδιο γήπεδο έπαιζε και μια χαρά κυκλοφορούσε την μπάλα… Ν.Μ.
Και φέτος μαζί ΟΦΗ και «Χαμόγελο του Παιδιού»
Για μία ακόμη χρονιά, η μπασκετική οικογένεια του ΟΦΗ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα προσφοράς και αγάπης, συμμετέχοντας ενεργά στη συλλογή σχολικών ειδών για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σταθερή παρουσία σε δράσεις αλληλεγγύης, αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους Ηρακλή Σφακιανάκη, Χρήστο Σκάνδαλο και Γιώργο Δοκιμάκη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στο Ηράκλειο και παρέδωσε τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν.
Η συμμετοχή παιδιών, γονέων και φίλων της ομάδας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της δράσης. Τα είδη που συλλέχθηκαν, θα συμβάλουν στην κάλυψη βασικών αναγκών μαθητών που στηρίζονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού», στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και ανθρωπιάς.
«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση, βοηθώντας μας να μοιράσουμε περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά», αναφέρει στην ανάρτησή της η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.
Θερμές ευχές από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τις θερμότερες ευχές, στο μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Πλουμάκη, για τον γάμο της κόρης του, Κάτιας Πλουμάκη, με τον Γιάννη Βισκαδούρο, που συνοδεύτηκε με την βάπτιση των δυο παιδιών του ζευγαριού, στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλαρέτου, στον Κήπο των Αισθήσεων στις Μαλάδες Ηρακλείου.
Θερμές ευχές στις οικογένειες Πλουμάκη και Βισκαδούρου, στους κουμπάρους (Θάλεια Ζερβάκη και Στυλιανό Ρουβάκη) και τους νονούς (Τερέζα Κρητικού, Ειρήνη Τζαγκαράκη, Βισκαδουράκης Γιάννης).
Στο ταιριαστό ζευγάρι, ευχόμαστε μια ζωή με μόνο όμορφες στιγμές και να χαίρονται τα παιδάκια τους.