Περήφανος ο ΟΦΗ για την Πρινιωτάκη

Περήφανος ο ΟΦΗ για την Πρινιωτάκη
Η Εθνική ομάδα βόλει Κ17 κατέκτησε το Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σερβία, έχοντας στην σύνθεση της, την 15χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ, Εύη Πρινιωτάκη.

“Εύη Πρινιωτάκη, έκανες υπερήφανη την Ελλάδα, αλλά και τον ΟΦΗ μας! Μπράβο σε όλα τα κορίτσια! Μπράβο στην Εθνική μας μας για τη χρυσή σελίδα που γράψατε στο Ελληνικό βόλεϊ!” αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ, για την αθλήτρια του.

Η Εύη Πρινιωτάκη, ήταν απο τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της Εθνικής ομάδας Κ17 στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, με σταθερή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια.

Στον τελικό με την Τουρκία, (όπως γράψαμε χθες) σημείωσε 9 πόντους (8/14 επ., 1 άσσος, 26% υπ.-13% άριστες). Η Εύη Πρινιωτάκη είναι γεννημένη το 2008, έχει ύψος 1μ81 και είναι ακραία.

Φέτος, ήταν βασικός πυλώνας της ανόδου της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στην άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Η Εύη Πρινιωτάκη, θεωρείται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο στην  Κρήτη, στην ηλικία της, στο γυναικείο βόλεϊ και ένα απο τα καλύτερα στην Ελλάδα.

 

Τιμωρία για τις ομάδες που δεν κατεβαίνουν…

Ε.Π.Ο
Στην περασμένη σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου  αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, παρατηρήθηκε το φαινόμενο ομάδες, επικαλούμενες διάφορους λόγους, να μην κατέρχονται ν’ αγωνιστούν, είτε επειδή ήταν βαθμολογικά αδιάφορες, είτε επειδή με αυτόν τον τρόπο θα αποκομούσαν οφέλη, όπως στην περίπτωση του Αστέρα Βάρης που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι επειδή είχε ανέβει.

Για να αποφύγει την επανάληψη αυτού του φαινομένου στην επόμενη αγωνιστική περίοδο η ΕΠΟ, τροποποίησε τον ΚΑΠ, αυξάνοντας την ποινή αφαίρεσης βαθμών και το πρόστιμο.

Ειδικότερα, πλέον προβλέπεται ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και πέντε από το επόμενο, αντί ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών και πρόστιμο που για τη Γ’ Εθνική μπορεί να φτάσει τις 5.000 ευρώ αντί για 1.000 ευρώ.

 

Η… κατάρα των πρωταθλητών

προπονητές-πρωταθλητές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αρκετοί από τους προπονητές-πρωταθλητές της φετινής σεζόν δεν συνεχίζουν στις ομάδες με τις οποίες κέρδισαν την άνοδο. Σημειώστε: Δερμιτζάκης-Πανσερραικός, Πετράκης-Κηφισιά, Μπαδήμας-Κοζάνη, Πίτσος- ΠΟΑ, Καραδάκης-Ερμής Ζ, Σπάθας-Ατρόμητος Π.

Νέα…μόδα ή η κατάρα των πρωταθλητών να μην συνεχίζουν με τις ομάδες τους;.

Ν.Μ.

 

Ράγισε το γυαλί…

Η... κατάρα των πρωταθλητών
Από την πρώτη μέρα μετά την άνοδο του ΠΟΑ φάνηκε ποια θα είναι η εξέλιξη στο θέμα του προπονητή. Οι πράσινοι απέφυγαν να μιλήσουν με τον Μηνά Πίτσο την ίδια ώρα που οι φήμες τους ήθελαν να έρχονται σε επαφή με άλλους προπονητές.

Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του ηρακλειώτη τεχνικού και όπως ήταν φυσικό η συνεργασία τους δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες, οπότε το συναινετικό διαζύγιο ήταν η καλύτερη λύση…

Ν.Μ.

 

Αύριο στις Αρχάνες συζήτηση για το ποδόσφαιρο σάλας

Αύριο στις Αρχάνες συζήτηση για το ποδόσφαιρο σάλας
Αύριο  Σάββατο 8 Ιουλίου και από ώρα 11:00 έως 13:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου Αρχανών «Παλαιά Ηλεκτρική» (στις Άνω Αρχάνες λίγο πριν την κεντρική πλατεία του οικισμού) θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη-Συνάντηση των σωματείων της ΕΠΣΗ με θέμα συζήτησης «Το Ποδόσφαιρο Σάλας».

Από την Ένωση καλούνται  τα ενδιαφερόμενα Σωματεία όπως παραστούν για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

 

Οι αποδράσεις του ΟΥΚΟι αποδράσεις του ΟΥΚ
Ο Ιούλιος είναι μήνας αποδράσεων για τον Ομιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης.

Ετσι λοιπόν την Κυριακή (9/7) θα γίνει ανάβαση στον Ψηλορείτη και στις 12/7 του Στρούμπουλα.

Την Κυριακή 16/7 πεζοπορική διαδρομή στην Ι. Μ. Αγ. Μαρίνας στη Βόνη (παραμονή της εορτής), 22-23/7 ανάβαση στο Λιμνάκαρο, 26/7 πεζοπορία στο Φόδελε και 30/7 στα Πιρουνιανά Αγ. Βαρβάρας θα γίνουν οι 10οι Αυγέντιοι αγώνες στίβου.