Με αδειοδότηση του κολυμβητηρίου έκλεισε τον κύκλο της η διοίκηση του ΕΑΚΗ
Με αδειοδότηση του κολυμβητηρίου έκλεισε τον κύκλο της η διοίκηση του ΕΑΚΗ

Με αδειοδότηση του κολυμβητηρίου έκλεισε τον κύκλο της η διοίκηση του ΕΑΚΗ
Αρκετά δραστήρια ήταν (είναι) αυτή η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Έχοντας την βοήθεια του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη βελτίωσε τις εγκαταστάσεις της (στάθηκε άτυχη στο ταρτάν του σταδίου Ελευθερίας) και εσχάτως, λίγο πριν ανακοινωθεί η νέα διοίκηση, κατάερε να πάρει αδειοδότηση το κολυμβητήριο η οποία θα ισχύει για 5 χρόνια. Αναλυτικά το ΕΑΚΗ αναφέρει:

“Το τελευταίο, μα συνάμα ίσως πιο σημαντικό έργο της Διοίκησής μας ήταν η αδειοδότηση του Κολυμβητηρίου μας για πρώτη φορά από την ίδρυσή του.

Και επίσημα πλέον είμαστε το μοναδικό κρατικό κολυμβητήριο σε όλη την Ελλάδα που διαθέτει άδεια κολυμβητικής δεξαμενής και για τις δύο πισίνες.

Μέσα σε δυόμιση μήνες, χρόνος ρεκόρ για τέτοιου είδους ενέργειες αλλά με σκληρή και συντονισμένη δουλειά καταφέραμε το ακατόρθωτο, να εκδώσουμε τις άδειες λειτουργίας. Με ανεπίσημο αλλά συγκινητικό τρόπο παρουσία όλων των μελών της κολυμβητικής οικογένειας ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και τα μέλη της απερχόμενης πλέον Διοικούσας παρέδωσαν στον Διευθυντή Κώστα Σακαράκη τις άδειες. Και κάπως έτσι ένας όμορφος κύκλος έκλεισε μια θητεία τεσσάρων ετών με δύσκολες αλλά όμορφες στιγμές!”.

 

«Ικανοί για μια πολύ καλή χρονιά»

Ο  γιός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΟΦΗ Δημήτρης Μπούσης με ανάρτηση του στο twitter έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά.
Ο  γιός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΟΦΗ Δημήτρης Μπούσης με ανάρτηση του στο twitter έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά.

Με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας έδειξε  για ακόμα μια φορά το ισχυρό δέσιμό του με τον ΟΦΗ και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Δημήτρης Μπούσης τόνισε: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή αρχή. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε δυνατοί, υγιείς και ενωμένοι ως ομάδα. Είμαι ανυπόμονος να σας δω να παίζετε αυτήν την σεζόν και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δείξουμε και είμαστε ικανοί για μια πολύ καλή χρονιά. Πάντα μαζί, μόνο ΟΦΗ»…

 

Μόνο αν καθαρίσει…

sportradar
Τόσα χρόνια (υποτίθεται ότι) ψάχνουν την Σούπερ Λιγκ 2 και δεν έχουν καταφέρει τίποτα, αφού οι φάκελοι της sportradar βρίσκονται στο αρχείο. Μόνο ο ΟΦΗ πήγε να πληρώσει κάποια στιγμή τη νύφη για όλες τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ευτυχώς δικαιώθηκε για την υπόθεση του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Αν δεν υπήρχε η έρευνα της interpol τίποτα δεν θα είχε γίνει. Μόνο αν καθαρίσει η κατηγορία θα έχει ελπίδα, διαφορετικά θα συνεχίσει να αποτελεί την μεγάλη πληγή του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Ν.Μ.

 

Τις μονές στην Γ’, τις ζυγές στο τοπικό…

ηροδοτος
Στον Ηρόδοτο τις μονές μέρες η ομάδα θα πηγαίνει για Γ΄ Εθνική και τις ζυγές για τοπικό. Δεν φτάνει το μπλέξιμο με την interpo l(μακάρι η ομάδα να αποδειχθεί ότι δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά), έχει και τις κόντρες μεταξύ των μελών της για το που θα αγωνιστεί την νέα περίοδο και όλη αυτή η εικόνα σίγουρα μόνο καλό δεν κάνει στον σύλλογο…

Ν.Μ.

 

Ενημερώθηκε ο νέος υπουργός Παιδείας

πιερρακακης
Την απέλπιδα προσπάθεια να… σωθεί η συμμετοχή του Λυκείου Γαζίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα αρχίζει στις 22 Ιουλίου στο Μαρόκο, επιχειρούν οι τοπικοί φορείς. Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για το τεράστιο ατόπημα των προκατόχων της που στέρησε από τους πρωταθλητές Ελλάδας την ευκαιρία διάκρισης σε μια σπουδαία διοργάνωση.

Ο διευθυντής του Λυκείου Γιάννης Κωστάκης, λίγο πριν ολοκληρώσει τη θητεία του, επικοινώνησε με το γραφείο του νέου υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη και εξήγησε αναλυτικά πως έχει η κατάσταση, προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος χρόνος.

Το… μπαλάκι πλέον είναι καθαρά στα χέρια του νέου υπουργού που έχει τη δυνατότητα -εφόσον κινήσει γρήγορα τις διαδικασίες- να στείλει το Λύκειο Γαζίου στο Μαρόκο.