ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Είμαστε στην Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, αλλά τι να αλλάξει; Μάλλον προς το χειρότερο πάμε σε σχέση με την πανδημία.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ στην Ελλάδα. Η προστιθέμενη αξία της επένδυσης της Microsoft αναμένεται να φθάσει το 1 δισ. ευρώ. Πρόκειται για μία επένδυση που συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, λέει η κυβέρνηση και διαφημίζει κι άλλες που ενέκρινε.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ θυμήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ ότι στις 4 Οκτωβρίου 2009  με πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, το Κίνημα κέρδισε τις εκλογές.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ σήκωσε το βάρος της κρίσης που δημιούργησε η κυβέρνηση Καραμανλή. Κι αυτό είναι αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια ότι δρομολόγησε ουσιαστικές αλλαγές πάνω στις οποίες πατάει η Ελλάδα σήμερα, λένε, αλλά ξεχνάνε και τη ζημιά που κάνανε στη χώρα…

ΚΕΝΖΟ. Ένα όνομα συνυφασμένο  με τη μόδα. Ο διάσημος Ιάπωνας σχεδιαστής «έφυγε» σε ηλικία 81 ετών, κτυπημένος από τον νέο κοροναϊό, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις της μόδας.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ! Πρόστιμο €35,3 εκατ. επέβαλε η Hamburg Data Protection and Freedom (HmbBfDI) στην Η&Μ με την κατηγορία ότι κατέγραφε κατ’ επανάληψη και με λεπτομέρειες πληροφορίες για την προσωπική ζωή των εργαζομένων της στο H&M Service Center στη Νυρεμβέργη. Τρελάθηκε ο κόσμος.

ΟΝΤΩΣ εντυπωσιακή αύξηση 134% κατέγραψαν οι καταγγελίες που δέχτηκε η ανοιχτή γραμμή για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο SafeLine.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας κατά τη διάρκεια του διμήνου που διήρκησε το lockdown (Απρίλιος-Μάιος 2020) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τους μήνες Απρίλιο-Μάιο του 2019 η γραμμή είχε δεχτεί 855 αναφορές, αριθμός που εκτινάχθηκε στις 2.000 αναφορές κατά την αντίστοιχη περίοδο του lockdown.

ΝΑ ΒΡΕ παιδιά. Συνεργείο καθαρισμού στην Αγγλία έρχεται στον χώρο σου και καθαρίζει με 80€ ημίγυμνο και 120€ γυμνό την ώρα και εσείς γράφετε ακόμα νούμερα για να κερδίσετε το τζόκερ.

SafeLine.gr και στο Ηράκλειο ένα διάστημα. Δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Πάλλης, γνωστός αναρχικός -έτσι εμφανιζόταν δηλαδή-που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, πίσω από τον μανδύα του αντιεξουσιαστή. Γνωστός ως «απάτσι».

Ο… Επικρητικός