ΚΑΛΗΜΕΡΑ και τον νου σας! Προσοχή στις παρακολουθήσεις.

Η 35ΧΡΟΝΗ παρακολουθούσε real time επί ένα χρόνο την Ιωάννα, πριν της πετάξει το βιτριόλι.

ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ που είχε εγκαταστήσει στο κινητό της ήξερε ανά πάσα στιγμή πού κινείται η άτυχη γυναίκα!

ΑΛΛΑ και στις νόμιμες παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και μηνυμάτων, για την πάταξη του εγκλήματος, καταγράφονται… Σόδομα και Γόμορρα, που θα έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ.

ΜΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ παρακολουθούν τις εξελίξεις με τα ακίνητα του Παπαδημούλη στο ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι αφήνουν αιχμές και άλλοι τον καλύπτουν.

ΣΤΟΥΣ τελευταίους ανήκει ο Χαρίτσης που ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε… ναι, αλλά και η ΝΔ και επιφανή στελέχη της χρωστούν υπέρογκα ποσά στις τράπεζες, που ωστόσο δανείζουν με το σταγονόμετρο τον απλό κόσμο…

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ από τους οίκους ανοχής και την ευγενή πελατεία τους, για τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης στον αγοραίο έρωτα.

ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ (ανώτερη διάρκεια επαφής) «προκαλούν άγχος επίδοσης», υποστηρίζουν οι λάτρεις του σπορ, στο οποίο πλέον δεν επιτρέπονται χειραψίες και άλλες πιο στενές επαφές!

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ σου λέει γιατί οι Έλληνες το έριξαν στα ναρκωτικά και τα αντικαταθλιπτικά στην καραντίνα…

ΟΠΩΣ προκύπτει από τους ελέγχους στα αστικά απόβλητα, τέτοια χρήση κοκαΐνης είχαμε να δούμε από το 2010 (κρίση), ενώ τα αντικαταθλιπτικά χάπια αυξήθηκαν κατά 31%.

ΓΥΝΑΙΚΑ θα είναι η επόμενη πρόεδρος του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την προεπιλογή του υπουργικού συμβουλίου.

Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ είναι εδώ για να μας ανησυχεί. Το Πεκίνο ξανακλείνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του και στην Αίγυπτο είχαμε προχθές ρεκόρ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εφοπλιστές κατέχουν το 15,6% του παγκόσμιου στόλου σ’ επίπεδο χωρητικότητας! Καλά λένε ότι δεν μας χωρά ο τόπος…

ΚΑΛΟΣ καιρός και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι παραλίες θα έχουν και πάλι την τιμητική τους.

ΚΑΙ ΑΠΟ την πρώτη Ιουλίου το… πολιτικό δελτίο προβλέπει καύσωνα ανασχηματισμού!

ΕΚΛΟΓΕΣ να μην κάνουν και όλα τα άλλα αντέχονται…

ΟΕπικρητικός