ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή δύναμη και καλό ΠΣΚ. Σχεδόν εορταστικό λίγο πριν της Παναγίας, με την Κρήτη να κατακλύζεται από κόσμο, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της.
ΧΡΟΝΙΑ πολλά και στον Μύρωνα που γιορτάζει σήμερα, αλλά και στο κεφαλοχώρι του Αγίου Μύρωνα, που πανηγυρίζει για τον πολιούχο του.
ΟΧΙ που θ’ άφηνε ο Πλεύρης το Ηράκλειο χωρίς κλειστή δομή μεταναστών. Φυλακή δηλαδή…
ΑΦΟΥ… έγραψε την Αυτοδιοίκηση, αποδεχόμενος και καλά την πρότασή της για τρεις δομές προσωρινής φιλοξενίας σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, έδωσε εντολή στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου να ψάξει 200 στρέμματα για το μεγαλεπήβολο κέντρο κράτησης.
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, στο νότιο Κρητικό Πέλαγος, ανεξαρτήτως μεταναστευτικών ροών, θα συνεχίσουν να πλέουν οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.
ΜΑΛΛΟΝ για να φυλάνε τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, μην τυχόν και τα εξαφανίσει το τουρκολιβυκό μνημόνιο.
ΕΙΝΑΙ δύσκολο εδώ που τα λέμε η Κυβέρνηση ν’ αποδεχτεί το χουνέρι που της έκανε η Λάουρα Κοβέσι, με τη δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΚΑΙ σίγουρα ψάχνεται για την… αδρανοποίησή της. Αλλά το να δημοσιεύονται άρθρα από κυβερνητικούς βουλευτές (Βούλτεψη) με παραπλανητικούς τίτλους για να τη θίξουν, πάει πολύ…
ΓΕΝΙΚΑ η ευρωπαϊκή συγκυρία δεν είναι καλή για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ότι η Κομισιόν, ζητά από τον Μητσοτάκη να μειώσει το ΦΠΑ σε βασικά αγαθά και αυτός αρνείται! Μα τόσο φορολαγνία πια!
ΜΕΧΡΙ και ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, βγήκε από τα ράσα του για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων.
ΕΙΝΑΙ ντροπή για το γένος των ανθρώπων οι σκηνές στη Γάζα, απεφάνθη ο Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.
ΤΗΝ ίδια ώρα γίνεται γνωστό, ότι ο ισραηλινός στρατός ακούει ακόμα και τους ψιθύρους των Παλαιστινίων με τη βοήθεια της Microsoft – όπως αποκάλυψε ο Guardian.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα του Οργασμού σήμερα. Άντε και καλό δρόμο…