ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Με λίγο…ήλιο πλέον αλλά το κρύο ήρθε για να μείνει. Τελικά ο Ηφαιστίων δεν ήταν καθόλου τυχαίος.

ΜΑ θα έχουμε…πόλεμο ή…κ@λ@σαν οι αντίπαλοι; Ιράν και Αμερική τι άλλο κάνουν;

ΣΤΟ σημείο αυτό να πούμε ότι η μόνη δυτική χώρα που κατέκτησε την Περσία είμαστε εμείς. Ουδείς άλλος.

ΣΗΜΕΡΑ οι συναντήσεις του Κυριάκου με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για το τι συνέβη στις ΗΠΑ.

ΛΕΓΕΤΑΙ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει επιθετικά στις συναντήσεις αυτές. Επιδίωξή του είναι η διαμόρφωση κλίματος εθνικής συναίνεσης και ομοψυχίας στα μεγάλα εθνικά ζητήματα της χώρας. Θα συζητηθεί και η μακρυνή αλλά πιθανή προοπτική για προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ.

ΘΕΛΕΙ να θέσει στον Τσίπρα και το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου, αλλά και στη Φώφη το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας.

ΒΕΒΑΙΑ, δεν είναι μόνο τι θέλει αυτός, αλλά τι θέλουν και οι άλλοι. Διότι ο Αλέξης πχ θα τσιμπήσει με συγκεκριμένες προτάσεις.

ΑΠΟ ΟΛΑ στην επίσκεψη που έγινε στις ΗΠΑ και στο Οβάλ Γραφείο μου άρεσε το παλτό του Κυριάκου. Πόσο πιο κομψός και από τη Μαρέβα!

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι μην αποδειχθεί ο ίδιος…παλτό και την πληρώσουμε εμείς!

ΕΙΠΑΝ βέβαια και κάτι Συριζαίοι ότι πήρε πρόσκληση για το ΝΒΑ και αυτό είναι σκάνδαλο γιατί είναι μεγάλο δώρο!

(Βρε σύντροφοι τι ακούω; Για να δεις ένα αγώνα ΝΒΑ χρειάζεσαι… 4.500 USD; Μια ματιά όμως στον πίνακα τιμών και στο floor seats δείχνει ότι κοστίζουν 183,5 η μία. Δηλαδή ποιος να το περίμενε ότι οι σύντροφοι θα διακινούσαν fakenews!)

ΝΑΙ, δεν υπάρχει. Πραγματικά απίστευτο. Στην Κρήτη συμβαίνουν αυτά; Άγνωστος ή άγνωστοι τα έβαλαν με το φανάρι στην στρατιωτική γέφυρα του Αλικιανού και το κατέστρεψαν στην κυριολεξία με πυροβολισμούς. Μάλλον λάθος έγινε, σε άλλη περιοχή πρέπει να είναι.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και τηλεκριτικός Χριστίνα Λικιαρδοπούλου έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο… Επικρητικός