ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλη εβδομάδα! ΤΕΛΟΣ ο Σεπτέμβριος σήμερα, από αύριο μπαίνουμε δυναμικά στον Οκτώβριο! Παράξενος, αλλά και ωραίος μήνας.

ΚΙ ΟΠΩΣ λέει και ο ποιητής: Ζήσαμε ένα εξαίσιο καλοκαίρι. Κι είναι ο Οκτώβρης ένας μήνας στρυφνός και παράξενος, τώρα που έχουμε ξεμάθει πια την άσκηση και τη σπατάλη της θυσίας.

ΕΛΠΙΖΩ να πληρώσατε τις υποχρεώσεις που ήταν και πολλές. Από φόρο εισοδήματος μέχρι ΕΝΦΙΑ και άλλα… χρεωστικά, η εφορία ήταν συνέταιρός μας! Από την άλλη με αυτά που βλέπει η εφορία γιατί να μην… επιτίθεται;

ΕΙΔΑΤΕ τι έγινε με το νέο τηλέφωνο; Φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν που έλεγε και μια ψυχή!

ΟΤΙ ΚΑΙ να πεις είναι λίγο. Χαμός έγινε για το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max, που κοστίζει περισσότερα από 1800 ευρώ! Οι  Έλληνες… κατέθεσαν στην Apple περίπου 11 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα 24ωρο, αδειάζοντας τα ράφια των καταστημάτων! Πόρκα μιζέρια!

ΟΥΦ! Ησύχασα τώρα. «Δεν ισχύουν τα σενάρια αποχώρησης», διαμηνύουν στη Realnews συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Είχα την αγωνία του, την έγνοια του.

ΕΙΧΑ καιρό να δω κυβερνητικό στέλεχος να τον παίζουν τόσο πολύ τα μέσα. Ο Χαρδαλιάς είναι μια τέτοια περίπτωση. Που βγάζει μάτι.

ΤΩΡΑ το κατάλαβε ο Άδωνις; Στο ζήτημα που προέκυψε με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βάσει του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, θα έπρεπε, λέει, να μας προβληματίζει γιατί σε ένα τέτοιο ζήτημα η Κοινή μας αντίληψη διαφέρει σε τόσο μεγάλο βαθμό από της υπόλοιπης Ευρώπης. Κάπως αργά…

ΤΟ ΕΙΠΕ ο υπουργός Γεραπετρίτης: δεν θα υπάρξει καμία υποχωρητικότητα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα αρχής της εθνικής μας πολιτικής τόσο στην Κύπρο όσο και στο Αιγαίο». Κι αμέσως υπήρξε αναταραχή στην Τουρκία. Ήθελαν να μάθουν εάν το έλεγε σοβαρά.

ΚΑΠΩΣ χοντρό ένα κόμμα να βγαίνει και να υιοθετεί έτσι άκριτα τις καταγγελίες μιας εφημερίδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες του «Documento» είπε ότι “Η ελευθερία του Τύπου, η αντίστασή του σε καθεστωτικές συμπεριφορές & απόπειρες φίμωσης,η προσπάθεια εφημερίδων να επιβιώσουν οικονομικά δεν είναι ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης, είναι ζήτημα δημοκρατίας”. Θέλουν προσοχή αυτά.

ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ με τέτοια ευκολία και να λες ότι ο Μητσοτάκης θέλει να κλείσει εφημερίδα είναι λίγο σόλοικο…

ΚΑΤΙ δεν πάει καλά με τους σκύλους. Δεν μπορεί όλοι να τρελάθηκαν και να… επιτίθενται στα παιδιά. Μάλλον τα αφεντικά έχουν το θέμα.

ΩΡΑΙΟΣ και ο χθεσινός. Πήγε για ψάρεμα, δεν το είπε σε κανένα, ανησύχησαν οι δικοί του, τον έψαχνε όλο το κράτος.

Ο… Επικρητικός