ΚΑΛΗΜΕΡΑ με… καιρό περίεργο. Μετά τον Τηλέμαχο έσπευσε η “Υπατία” με νοτιάδες και βροχές. Τώρα τι της λες;

ΑΤΥΧΗΣ όντως η επιλογή ορισμένων ονομάτων για τις κακοκαιρίες. Αυτός που τις κάνει μάλλον έχει… θεματάκι.

ΟΥΤΕ κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ δεν μπορεί πια να συνεδριάσει. Δεν του φτάνουν του Καμμένου, γι’ αυτό έχει πάρει ανάποδες με τον Αλέξη. Κι αν δεν ήταν η επίσκεψη του… αφεντικού (της αφεντικίνας εν προκειμένω) θα τα είχε φκερέσει!

ΑΛΛΑ η Μέρκελ πολύ θα ήθελε να δει…μονιασμένα πάλι τα παιδιά. Τέσσερα χρόνια τώρα κάνουν αυτό που πρέπει (που θέλει εκείνη).

ΟΜΑΔΑ δεν έκανε, αλλά έδωσε το…σήμα των ΑΝΕΛ με τις κόκκινες γραμμές. Α, ρε Πάνο, ανεξάντλητε!

ΤΩΡΑ βέβαια ο Πάνος θα δοκιμάσει πικρά τι σημαίνει… τρολ. Δεν θα περάσει έτσι αυτό που κάνει, αν και εδώ που τα λέμε μάλλον του… έκαναν!

ΕΝΑΣ χαμός έγινε με την ακύρωση της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έπειτα από κοινή απόφαση του Υπουργείου Υγείας και του Ιδρύματος.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; Υπήρξαν οι έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθώς προβλεπόταν κατασκευή και εξοπλισμός κτηρίου το οποίο θα ανεγήρονταν εντός του Νοσοκομείου, με σκοπό να λειτουργήσει ως έδρα του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ε.Κ.Π.Α. Δεν έχουν χώρους να δώσουν στο νοσοκομείο, είπαν.

ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ κάνει αυτός ο Κεγκέρογλου; Τα 50 εκατ. € που αναφέρθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο παρουσία του κ Τσίπρα, πού ξοδεύτηκαν τελικά; Ρωτάει. Και συνεχίζει: Μόνο για την προώθηση της Συμφωνίας στα Σκόπια  ή και για ανάλογες κινήσεις στην Ελλάδα;

ΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ χαρακτήρισε με νόημα  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλης Κουρουτός το γεγονός ότι ορίστηκε δικάσιμος για την αγωγή του Αντώνη Σαμαρά στο Μονομελές Περιουσιακών Διαφορών (και μάλιστα με αριθμό πινακίου 1) μέσα σε ενάμιση μήνα, σε αντίθεση με την αγωγή της ΟΙΕΛΕ κατά του πρώην πρωθυπουργού, η οποία προηγούνταν χρονικά σχεδόν μήνες. Πού είναι το περίεργο; Σε άλλη χώρα ζουν;

ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ και με το δίκιο του! Οργή στον γυναικείο πληθυσμό της Γαλλίας έχει προκαλέσει ο συγγραφέας Γιάν Μουά με τη δήλωσή του στο Marie Claire ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ερωτευτεί μια 50χρονη ή μεγαλύτερη γυναίκα… παρότι ο ίδιος είναι 50άρης.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Μουά είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ότι θεωρεί “πολύ μεγάλες” τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. «Προτιμώ τα σώματα νεαρότερων γυναικών, αυτό εννοώ. Το σώμα μιας 25χρονης είναι εντυπωσιακό. Το σώμα μιας 50χρονης δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό», δήλωσε και τον πήραν στο ψιλό.

ΠΩΣ δεν είπε ότι… βγάνει και πεταλίδες, ε;

Ο… Επικρητικός