ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλημέρα! Κλεόπα, Αρτεμά και Ζηνοβίας. Χρόνια πολλά σε όλους και καλώς να δεχτούμε μεθαύριο τον Νοέμβριο. Μήνας με γιορτές, μήνας με κρασιά!

ΤΕΛΙΚΑ ούτε ο… Εγκέλαδος δεν μας πάει αν και είναι ελληνικός μύθος. Τουλάχιστον τρία εκατοστά προς τα νοτιοδυτικά μετακινήθηκε η Ζάκυνθος από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής λένε οι επιστήμονες. Δηλαδή τα… χάνουμε σιγά σιγά τα νησιά.

ΒΕΒΑΙΑ έχει και ένα καλό αυτό: Δεν θα χρειάζεται να επεκτείνουμε σε μερικές χιλιάδες χρόνια την αιγιαλίτιδα ζώνη. Θα φτάσει μόνη της.

ΦΤΙΑΞΑΝΕ κλίμα με τη δολοφονία του ομογενούς στην Αλβανία. Άρχισε η ιστορία τώρα στην Ελλάδα. Θα μεταφερθεί κι εκεί και άντε να το μαζέψεις.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ και οι καταλήψεις στα σχολεία. Σε λίγο θα βγαίνει δελτίο ποιο…σχολείο θα είναι ανοιχτό. “Τι είχες Γιάννη;

-Τι είχα πάντα”…

ΑΠΟ ΤΗΝ προηγούμενη μέρα πάντως κάποια κόμματα είχαν αρχίσει να σιγοντάρουν τις καταλήψεις. Όπως γίνεται πάντα.

ΑΚΟΜΗ δεν μπορώ να χωνέψω ότι ο Πάνος έγινε… δέκτης αποδοκιμασιών κατά τη διάρκεια δηλώσεών του μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Την στιγμή που ο ίδιος ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του, ακούστηκε κάποιος να του φωνάζει «Καμμένε, παραιτήσου, να σωθεί η Μακεδονία! Παραιτήσου, να σωθεί η Μακεδονία!».

ΚΑΠΩΣ πρέπει να το φτιάξουμε αυτό. Δεν μπορεί ο λαός να αποδοκιμάζει τον Πάνο. Να αλλάξουμε τον λαό αφού δεν γίνεται να αλλάξει ο Πάνος.

ΤΙ ΛΕΣ, βρε παιδί μου; Σήκωσε ο Σόρος το τηλέφωνο και πήρε τον Τσίπρα το 2015 να απολύσει τον Βαρουφάκη; Και δεν τον είχα σε συμπάθεια τον Σόρος!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ και πολύ καλά τις κυρίες της πολιτικής μας. Ειδικά η Φώφη με το μαύρο γυαλί της παρέλασης μ’ έσκιαξε λίγο!

ΜΑΘΑΙΝΩ πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και για άλλη κυρία της πολιτικής μας. Ελπίζω να επιστρέψει γερή και δυνατή.

ΕΞΩ πάλι ο Κουφοντίνας επί εξαήμερον αυτή τη φορά. Ωραίο είναι να έχεις χρεωθεί τόσες δολοφονίες και να παίρνεις τόσες άδειες. Η αλήθεια είναι ότι…ταλαιπωρείται λίγο με το μπες-βγες.

ΑΣ ΤΟ δουν πιο… ανθρώπινα και να του πουν κάθε πότε θα μπαίνει φυλακή. Πιο εύκολο θα του έρθει.

ΠΙΟ… ΔΕΞΙΑ πεθαίνεις για τη Βραζιλία! «Θα αλλάξουμε μαζί το πεπρωμένο της Βραζιλίας», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, σε ένα πρώτο μήνυμά του.

Ο ΝΕΟΣ Πρόεδρος Μπολσονάρου, που εκλεγόταν στη Βουλή της Βραζιλίας επί 27 χρόνια με τα χρώματα της άκρας δεξιάς δηλώνει ανοικτά νοσταλγός της στρατιωτικής δικτατορίας (1964-85). Ακούει…σοσιαλισμό και βγάζει φλούμπες.

Ο… Επικρητικός