ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή δύναμη και καλό Σαββατοκύριακο! Το τελευταίο του Ιουνίου.

ΚΑΙ από Δευτέρα Ιούλιος με άδειες, διακοπές και άλλα καλοκαιρινά σπορ.

ΠΑΝΤΩΣ εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, είναι να τους λυπάσαι…

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, τσουρουφλίζονται και βράζουν στο ζουμί τους.

ΔΙΟΤΙ, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, αλλά όπως φαίνεται η Κεντροαριστερά απαιτεί περισσότερες θυσίες…

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ και στην αυριανή Κεντρική Επιτροπή διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ανδρουλάκης και Δούκας, σε μια μάχη εντυπώσεων, που ήδη μαίνεται, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και η αστική υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου…

ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, οι φίλοι του Στέφανου μαζεύουν διαδικτυακές υπογραφές ως απάντηση στους 87, που με την επιστολή τους επιχειρούν την πλήρη αποδόμησή του.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ είστε φάουλ, λένε, καθώς τα όργανα έχουν ήδη συγκληθεί, ενώ παράλληλα δεν γίνεται σεβαστό το αποτέλεσμα της εσωκομματικής κάλπης αλλά και η απόφαση του τελευταίου συνεδρίου για καταλλαγή.

ΛΕΥΚΟΣ καπνός στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς πέρασε από τους ηγέτες η τριάδα Φον ντερ Λάιεν, Αντόνιο Κόστα και Κάγια Κάλλας για τα βασικά αξιώματα στην Ε.Ε.

ΜΕΝΕΙ να δούμε πώς θα περάσουν τα δύο και από τη βάσανο του Ευρωκοινοβουλίου

ΠΑΝΤΩΣ στην Σύνοδο δεν πέρασε κάποια απόφαση για την Κοινή Άμυνα της Ευρώπης, που είναι και το μαράζι του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς η χώρας μας είναι υποχρεωμένη να στρέφει μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού της στις αμυντικές δαπάνες.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ, λέει, καλά νέα για τον έγκλειστο Μπελέρη στις φυλακές του Ράμα. Καθώς στους διαδρόμους της Συνόδου Κορυφής, κορυφαίοι αξιωματούχοι έλεγαν ότι θεωρείται αυτονόητο πως θα είναι στην ορκωμοσία των ευρωβουλευτών στο Στρασβούργο για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

ΘΑ το πουλήσει καλά η Αλβανία, φαντάζομαι, για να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην ενταξιακή διαδικασία…

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στις τάξεις των δημοκρατικών μετά την εμφάνιση Μπάιντεν στην τηλεμαχία με τον Τραμπ. Ο πρόεδρος δεν τα πήγε καλά και το κόμμα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόσυρσης του 81χρονου.