ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή δύναμη και αν ρίξει και καμία μπόρα, καλοδεχούμενη!

ΣΤΗ δυτική Ελλάδα ο καιρός αγριεύει και απειλεί με επανάληψη των πρόσφατων καταστροφικών καταιγίδων.

ΑΛΛΑ τι να πει και η Ταϊλάνδη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με καταιγίδες που σημειώνονται μια φορά στα 300 χρόνια! Οι ανθρώπινες απώλειες είναι μεγάλες.

Η «ΙΘΑΚΗ» εμπορικά πάει μπάλα, αλλά δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και για τον συγγραφέα της, που πόνταρε στην εκτόξευση των μετοχών του, με την έκδοση του βιβλίου.

Ο ΑΛΕΞΗΣ Τσίπρας ήθελε με το βιβλίο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, αλλά κατάφερε να ανοίξει περισσότερα μέτωπα και μικρούς πολέμους με πρώην συντρόφους του, που τους φορτώνει όλα τα λάθη της διακυβέρνησής του.

ΒΟΛΙΚΟ για τον συγγραφέα, αλλά κάπου και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτό δεν το λες και υπεύθυνη στάση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν πρωθυπουργό, που σηκώνει τεράστιες ευθύνες στις πλάτες του.

Ε, ΜΙΑ από αυτές τις ευθύνες είναι και η επιλογή των συνεργατών του.

ΜΙΑ πρώτη σούμα, πάντως, δείχνει ότι το βιβλίο περισσότερο αφαιρεί, παρά προσθέτει στον Αλέξη Τσίπρα.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ παρενόχληση στη δουλειά για το 42,6% των γυναικών στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Eurostat και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων.

Η ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεται στην 7η θέση μεταξύ των 27 χωρών της Ε.Ε.

ΜΑΤΑΙΑ η Κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει ένα προσιτό περιβάλλον στην αγορά ακινήτων. Από πέρυσι τα ακίνητα στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 7,7%, που φυσικά είναι απαγορευτικά για ένα μεσαίο νοικοκυριό.

ΣΤΟ μεταξύ η Ελλάδα είναι ουραγός της Ευρώπης στο κατά κεφαλήν εισόδημα 20ετίας. Στην Ε.Ε. το πραγματικό εισόδημα των νοικοκυριών αυξήθηκε κατά 22%, στην Ελλάδα έπεσε κατά -5%!

ΚΑΤΑ τα άλλα έχουμε τον 15ο ακριβότερο εμπορικό δρόμο του κόσμου! Ο λόγος για την Ερμού, όπου το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται στα 319 ευρώ το τετραγωνικό!