ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά! Για την επέτειο, για τους Δημήτρηδες, τις Δήμητρες. Μεγάλη γιορτή για τη χώρα, για όλους.

ΑΝΗΣΥΧΩ και περιμένω με αγωνία: Θα λύσει τη σιωπή του ο Κοτζιάς; Θα μιλήσει; Θα δώσει μια συνέντευξη; Πού χάθηκε;

Η ΑΥΓΗ χθες βγήκε πάντως χαρακτηρίζοντας… ψεκασμένα τα σενάρια περί Σόρος. Μοίραζε κάποιος λεφτά; Μπα…

ΑΛΛΑ ο Σπίρτζης είπε ότι… δεν άκουσε τον Καμμένο να μιλά για τον Σόρος! Τελικά;

ΔΕΝ είναι ούτε μία ούτε δύο, αλλά…έξι δικογραφίες που περιμένουν τον Γιάννο Παπαντωνίου! Κι αυτή ήταν η πρώτη για τα εξοπλιστικά! Πίσω είναι και ο εξοπλισμός με τα «Λέοπαρντ» η μεγάλη μπάζα μα τα δισεκατομμύρια!

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ πάντως… εκτός από την Σταυρούλα είχε και τον φίλο του που με την κατάθεσή του τον έκαψε! Σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ έδωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου μετρητά στον επιχειρηματία, φίλο του, την περίοδο 2002-2003.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ αυτά, όπως φέρεται να είπε ο ίδιος ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση του ξεπλύματος των 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων του πρώην υπουργού, του τα έδινε τμηματικά, σε δεσμίδες,μέσα σε κίτρινους φακέλους και ο επιχειρηματίας τα κατέθετε σε δικό του λογαριασμό σε τράπεζα των Βορείων Προαστίων. Από εκεί τα μετέφερε στην Ελβετία σε λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου.

ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΕ. “Οταν θα έρθει η ώρα και θα ανοίξουμε το φάκελο της περιόδου Τσίπρα ο Γιάννος και ο Ακης θα φανούν αγγελούδια”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον news24/7 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας”.

Ο ΠΡΩΗΝ υπουργός πήρε φόρα: «Εάν έχουν πάρει βαλίτσες 50 εκ. ευρώ από τον Σόρος για να τις μοιράσουν στα Βαλκάνια τότε μπορεί να ξέμεινε καμία και στο σπίτι του Τσίπρα». Πώς τα λές αυτά;

ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει μετά και το νέο περιστατικό άσκησης σωματικής βίας που σημειώθηκε όταν συνοδός ασθενούς έδειρε γιατρό που εφημέρευε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

ΑΛΛΑ και τι να γίνει όταν ουδείς τιμωρείται σε αυτό τον τόπο. Τον πιάνουν, τον δικάζουν μερικούς μήνες ε και;

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ οι τράπεζες και μετά από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να αποδείξουν ότι η off shore στην οποία ανήκει η πολυτελής κατοικία του πρώην εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, ανήκει στον ίδιο. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον πλειστηριασμό του ακινήτου.

ΔΕΚΤΗ έγινε η τροπολογία 3 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά στην αποποινικοποίηση του «εγκλήματος» της επαιτείας, το οποίο προβλέπεται ως πταίσμα στο άρθρο 407 του Ποινικού Κώδικα. Ελπίζω όμως να αφορά συγκεκριμένους λόγους… όχι τους πάντες.

ΧΑΜΗΛΑ νούμερα το πρώτο δελτίο της Έλλης Στάη. Μα τι περίμεναν στο νέο κανάλι; Κάνεις κάτι καινούριο με παλιά υλικά;

ΘΑ ΜΟΥ πεις εδώ η εθνική έδιωξε τον Σκίμπε και πήρε τον Αναστασιάδη η Στάη τι να σου κάνει που είναι πιτσιρίκα;

Ο… Επικρητικός