ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Φτάσαμε στις 25 Ιουνίου, είμαστε στην τελευταία εβδομάδα του έκτου μήνα και στην καρδιά ενός καλοκαιριού που δεν λέει να μας αφήσει.

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ πρέπει να ρίχνουμε και ρυθμούς και να μπαίνουμε και εμείς στην καλοκαιρινή ραστώνη γιατί τα πράγματα από Σεπτέμβριο θα είναι δύσκολα. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά περιμένουν τα δύσκολα κάπου εκεί κρυμμένα.

ΚΥΡΙΩΣ έρχονται βέβαια για τα οικονομικά, διότι η κυβέρνηση θα δει το πρόβλημα και θα πάρει αποφάσεις τις οποίες προφανώς θα φορτώσει στον κόσμο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες να ετοιμάζονται.

ΘΑ μου πείτε τι φοβόμαστε εμείς; Την ακρίβεια; Τον πόλεμο; Τις αναταραχές; Για όλα έχουμε λύσεις. Από τη μια τον Μητσοτάκη και από την άλλη τον Θεοδωρικάκο.

ΤΕΛΟΣ της εβδομάδας θα έχουμε νέα από την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς. Το ΠΑΣΟΚ πάει για Κεντρική Επιτροπή χωρίς εκπλήξεις και τα άλλα κόμματα του χώρου ψάχνονται! Για να δούμε τι θα γίνει τελικά, αν και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

ΜΑ ΤΙ γίνεται φέτος με τους τουρίστες; Πόσοι έχουν χαθεί στα νησιά, πόσοι στην Κρήτη, κάτι δεν πάει καλά!

Ε ΣΙΓΑ μην μέναμε στη μία! Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία συντρόφου και δεύτερου γνωστού δικηγόρου για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ο δικηγόρος βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της συντρόφου του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

ΚΙ ΟΠΩΣ λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για μία καταγγελία που έγινε στην αστυνομία πριν από περίπου 1,5 μήνα. Η γυναίκα, δικηγόρος και αυτή στο επάγγελμα, κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι της άσκησε βία και την έβρισε.

ΕΝΤΑΞΕΙ, δεν υπάρχει αυτό που κάνανε στην κολύμβηση τα παιδιά. Να μπαίνουν σε τελικό τόσο εύκολα και να παίρνουν μετάλλια που ούτε τα φανταζόμασταν! Πραγματικά με τον πλέον ονειρικό τρόπο ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα η παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβουπου πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας!

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ αποστολή της χώρας μας, μόνο στην έβδομη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, έσπασε όλα τα «κοντέρ», κατακτώντας πέντε μετάλλια και φτάνοντας τα 17… μόνο η Ουγγαρία μάς πέρασε!