ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο. Να λέμε και καλό καλοκαίρι που μπήκε κι επίσημα!

ΒΕΒΑΙΑ έτσι κι αλλιώς έχει ξεκινήσει από τον… Φεβρουάριο το Καλοκαίρι. Φέτος Χειμώνα δεν είδαμε και δεν ξέρω εάν ξαναδούμε…

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ δεν ενοχλεί όλους όσους έχουν ήδη φύγει. Οι περισσότεροι μάλλον με διαβάζετε πια από την παραλία. Τριήμερο γερό και προάγγελος των διακοπών.

ΚΙ ΑΛΛΟ θανατηφόρο στην Κρήτη με νέους ανθρώπους. Φυσικά το πρώτο πράγμα είναι η ταχύτητα… Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ούτε στο οινόπνευμα, ούτε σε άλλα.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι πάντα τα ρίχνουμε… στο κράτος. Σε όλα φταίει κάποιος άλλος και όχι εμείς…

Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ με βάση της δημοσκόπηση που είδαμε, παίρνει τα… σώβρακα των υπολοίπων στο ΠΑΣΟΚ. Στην Κεντροαριστερά πάντως χάνει από τον Αλέξη Τσίπρα. Λογικά και τα δύο φαίνονται.

ΠΗΡΕ σκούπα ο… Κασσελάκης και διώχνει κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ! Ακόμη και τρολς διώχνει! Ο λόγος για τον γνωστό λογαριασμό «Marka2!!», ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την «Πεν Νταλαούρα», τη «Lina», την «Areti Athanasiou» και μερικούς ακόμα λογαριασμούς στην αναπαραγωγή και το θετικό σχολιασμό Κασσελάκη- ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΑΛΙΣΤΑ, ο λογαριασμός «Marka2!!» πρωταγωνίστησε στην εσωκομματική κούρσα για την ανάδειξη του διαδόχου του Τσίπρα το περασμένο καλοκαίρι, διαμορφώνοντας καθημερινά κλίμα υπέρ του, αλλά και κατακεραυνώνοντας τους συνυποψήφιούς του. Τώρα του λέει… αντίο!

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: «Στέφανε μην αδικείς τον εαυτό σου», αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση το τρολ «Marka2!!», ρίχνοντας, όπως συνάγεται, αυλαία στην υποστηρικτική του συνδρομή προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον πρόεδρό του. Είχε προηγηθεί ανάρτηση από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, σύμφωνα με την οποία «ο Μητσοτάκης βολεύεται με Κασσελάκη – Ανδρουλάκη»

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ να μην σκίσουν κανένα καλσόν! Σε ασφυκτικό κλοιό λέει θα βρεθούν το αμέσως προσεχές διάστημα οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που δεν προχωρούν σε καμία κίνηση ρύθμισης του χρέους. Μετά από άτυπο μορατόριουμ λόγω ευρωεκλογών, επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων από την ΑΑΔΕ. Ήδη βγαίνουν και τα πρώτα… ξενοδοχεία στο σφυρί.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ με κάτι αισιόδοξο: Σήμερα το ζεύγος Λύτρα δεν αλληλομηνύθηκε! Τι ζούμε σε αυτή τη χώρα πια…