ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Και από Δευτέρα υψηλές θερμοκρασίες. Κάτι σαν οψιμοκαλόκαιρο και ας είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του κυβερνητικού εκπροσώπου στο ΕΣΡ, ώστε να προστατευτεί από τα ρεπορτάζ η 12χρονη του Κολωνού.

ΣΩΣΤΑ κύριε Οικονόμου, πολύ σωστά. Σκεφτείτε όμως και τι θα παίζουν τα κανάλια για να μην αναγκάζονται να καταφεύγουν σε μίζερα ρεπορτάζ για την φτώχεια και την ακρίβεια…

ΔΙΟΤΙ το τηλεοπτικό κοινό χόρτασε από… επενδύσεις, ανάπτυξη και ΑΠΕ και θέλει άλλη θεματολόγια αλλά η φτώχεια και ακρίβεια πλήττουν την εικόνα της κυβέρνησης.

ΠΟΥΤΙΝ και Ερντογάν είναι μια καλή βάση αλλά από μόνη της δεν φτάνει.

ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ το ενδεχόμενο του χημικού ευνουχισμού για τους παιδοβιαστές, υπό προϋποθέσεις, προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ άποψη αλλά να δούμε τι λένε και οι υπόλοιποι στη ΝΔ. Και ελπίζω το “υπό προϋποθέσεις” να μην έχει σχέση με το αν το αδίκημα τελέστηκε εντός ή εκτός χώρας…

ΒΕΝΤΕΤΑ με τον Λευτέρη Αυγενάκη άνοιξε η Λένα Μπορμπουδάκη που θεωρεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν η αιτία που δεν ανανεώθηκε η θητεία της στην διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

ΜΕ ΜΙΑ μακροσκελή ανάρτησή της καταλογίζει στον υφυπουργό εμπάθεια, επειδή ο τελευταίος απένειμε τα εύσημα στο νυν ΔΥΠΕάρχη για έργα, δράσεις και ενέργειες που είχε δρομολογήσει η ίδια.

ΝΕΟΣ ένοικος αναζητείται στη Ντάουνινγκ Στριτ 10 του Λονδίνου, καθώς η Λιζ Τρας παραιτήθηκε μετά από μόλις 44 ημέρες!

Η ΤΡΑΣ αποδείχτηκε η πιο βραχύβια πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου!

ΑΥΞΗΘΗΚΕ, λέει, το πρώτο εξάμηνο του 2022 η χρήση των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας. Γι’ αυτό και στο Ηράκλειο θα γίνει Data Center, ώστε να μην ξεμείνουμε ποτέ…

ΧΡΟΝΙΑ πολλά στην Ούρσουλα και στην Ορσαλία που γιορτάζουν σήμερα. Δεν ξέρω αν γιορτάζουν και οι Ουρσουλίνες γιατί έχουμε πολλές από δαύτες….

ΕΠΙΣΗΣ γιορτάζουν ο Σωκράτης και ο Χριστόδουλος, που αν και σπανίζουν, ξεχωρίζουν!

Ο… Επικρητικός