ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη σε όλους! Έχουμε ακόμη πίσω το καλοκαίρι, υπομονή! Βέβαια αν το κοιτάξεις… σοβαρά, έχει φύγει το καλοκαίρι και δεν το έχουμε καταλάβει…

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι ότι ξεκίνησαν και οι μεγάλες φωτιές, όπως αυτή χθες στο Κορωπί. Δύσκολο καλοκαίρι…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο Μητσοτάκης τις επαφές με τα υπουργεία, επισκέψεις παντού θα κάνει. Η αρχή έγινε με το Ανάπτυξης. Έχει τα θάρρη του στον… Θεοδωρικάκο να πατάξει την ακρίβεια. Τον βλέπω να φεύγει σύντομα. Πάλι.

ΔΥΟ μεγάλες ατάκες από τους αμφισβητίες του Ανδρουλάκη. Ο Κωνσταντιντόπουλος που είπε πως «αυτός που δεν μπορεί να κερδίσει τον Κασσελάκη θα κερδίσει τον Μησοτάκη;» και ο Δούκας που είπε ότι η διαφορετική άποψη δεν είναι… τοξικότητα!

ΩΡΑΙΕΣ ατάκες, αλλά… αφορούν τους άλλους, έτσι; Όχι όταν λέγονται για μας προφανώς…

ΤΕΛΙΚΑ ζει! Ο Αμερικανός γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκι, διανοούμενος με μεγάλη επιρροή για δεκαετίες, βγήκε την Τρίτη από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στο Σαν Πάουλου της Βραζιλίας, και θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι, ανακοίνωσε η δομή υγείας, διαψεύδοντας φήμες πως πέθανε, που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

ΝΑΙ, το νοσοκομείο Beneficencia Portuguesa de Sao Paulo γνωστοποίησε με λακωνικό ανακοινωθέν του πως «ο ασθενής Αβράν Νόαμ Τσόμσκι έλαβε εξιτήριο και θα συνεχίσει τη θεραπεία του κατ’ οίκον», χωρίς άλλες διευκρινίσεις. Η ανακοίνωση αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα, αφού κυκλοφόρησαν φήμες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς επίκληση κάποιας πηγής, που έκαναν λόγο περί θανάτου του 95χρονου διανοούμενου.

ΒΡΕ τον Λύτρα που δεν βάζει μυαλό! Τελικά η σύζυγος που κακοποιήθηκε από τον ποινικολόγο έχει καταθέσει μήνυση στον ίδιο μετά από απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της! Μετά από όλη αυτή την ιστορία. Ευτυχώς που ήταν μετανοημένος δηλαδή, γιατί φαντάσου τι θα γινόταν… εάν δεν ήταν!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ άλλο! Έξαλλοι -και με το δίκιο τους- είναι οι κάτοικοι της Μαγιόρκας, του ισπανικού θερέτρου που «βουλιάζει» από τουρίστες, με τον υπερτουρισμό και πληθαίνουν οι κινήσεις διαμαρτυρίας τους. Τελευταίο κρούσμα, ντόπιοι που αποφάσισαν να εμποδίσουν την πρόσβαση των τουριστών σε ειδυλλιακή παραλία του νησιού αυτό το Σαββατοκύριακο. Πότε θα γίνει και στην Κρήτη κάτι ανάλογο;