ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή εβδομάδα και καλή δύναμη ενόσω το εκρηκτικό κοκτέιλ συνεχίζεται!

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες μάς… αλευρώνουν και μας ψήνουν.

ΕΙΜΑΣΤΕ στο μάτι του κυκλώνα. Και από σκόνη και από θερμοκρασία.

ΘΟΛΟΥΡΑ αξεπέραστη και από ζέστη κουφόβραση!

ΣΤΗΝ περιφερειακή ενότητα Λασιθίου είχε την τιμητική του ο υδράργυρος. Την Παρασκευή στη Νεάπολη έγραψε 37,6 και το Σάββατο στους κοντινούς Ποταμούς 35,6!

Η ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ήταν καλή, αλλά η καρπόδεση εκκρεμεί για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εφετινή ελαιοπαραγωγή.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και μας ενδιαφέρει, γιατί από ’κει θα εξαρτηθεί η τιμή του ελαιόλαδου, που έπιασε ιστορικά υψηλά και για τον παραγωγό και για τον καταναλωτή.

ΟΣΟ για την τελευταία σοδειά, έπιασε ιστορικά χαμηλά στην επικράτεια, καθώς η παραγωγή δεν ξεπέρασε τους 150.000 τόνους.

ΤΩΡΑ η τιμή του λαδιού που πληρώνεται ο παράγωγος έχει μειωθεί κατά 1,30 ευρώ, αλλά η διολίσθηση δεν φτάνει στο ράφι… Όχι τουλάχιστον πριν παρέλθει ένα δίμηνο.

ΓΙΑΤΙ; Μα γιατί η αγορά έχει τους κανόνες της!

ΜΠΑΙΝΕΙ το καλοκαίρι και 145.000 Youth Pass περιμένουν 18ρηδες και 19ρηδες, που πάνω στα ντουζένια τους θέλουν να ξεφαντώσουν με τα 150άρια!

ΝΑΙ, αλλά να ψηφίσουν πρώτα!

 Ο ΜΑΚΡΟΝ κάλεσε τους Ρώσους στην 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία και… στράβωσαν οι Αμερικανοί.

ΒΡΗΚΑΝ όμως εύκολα αφήγημα: «…Ας είναι, ίσως έτσι θυμηθούν πώς είναι να πολεμάς πραγματικούς φασίστες και όχι φανταστικούς- σαν αυτούς στην Ουκρανία».

ΓΥΝΑΙΚΑ διαιτητή σκέφτονται στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο.

ΜΑΖΙ κι εμείς στην ισότητα, αλλά το σκέφτηκαν καλά;

ΔΙΟΤΙ, άλλο να βρίζεις το… κοράκι και άλλο την κορακίνα!

ΕΞΑΛΛΟΥ το μόνο όρνιο που επιδοκιμάστηκε ήταν η γερακίνα, της οποίας ο γιος δεν ζούσε γονατιστός και σίγουρα δεν ήταν διαιτητής…

ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Λόπεζ και ο Άφλεκ, μάλλον ξεθωριάζει… Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, καθώς ψάχνουν χωριστά σπίτια

Ο… Επικρητικός