ΚΑΛΗ δύναμη και καλό ΠΣΚ. Καλοκαιρινό ακόμα, με τη θερμοκρασία να κινείται μέχρι τους 27 βαθμούς Κελσίου.
ΥΨΗΛΕΣ παραμένουν οι θερμοκρασίες και στην Αγυιά Χανίων, με τον συνωστισμό των μεταναστών στο εκθεσιακό κέντρο που λειτουργεί ως πρόχειρη δομή, με τις εντάσεις και τα επεισόδια σε ημερήσια διάταξη.
ΑΛΛΑ ο πρωθυπουργός, που μάλλον έχει εσωτερική ενημέρωση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, είπε στον Χατζηνικολάου με απόλυτη βεβαιότητα πως «καμία Κρήτη δεν βουλιάζει από τους μετανάστες…».
ΕΙΧΕ συναντηθεί και με τον Αρναουτάκη την προηγούμενη για το θέμα της Εκκλησίας και προφανώς έκαναν κουβέντα και για το μεταναστευτικό, που ταλανίζει την Κρήτη.
ΜΑΛΙΣΤΑ, όπως είπε στη συνέχεια ο περιφερειάρχης, μίλησαν για τις δύο δομές προσωρινής κράτησης που έχουν συμφωνηθεί…
ΣΤΟ μεταξύ ο Πλεύρης, όπου σταθεί και όπου βρεθεί επαναλαμβάνει μονότονα ότι στην Κρήτη θα γίνει μια κλειστή δομή, όσες αντιδράσεις και αν υπάρχουν!
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κατεβάζει νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι μετανάστες στην Ελλάδα θα γίνονται δεκτοί μόνο με αγροτική ή φοιτητική βίζα.
ΚΑΙ να ξαναγυρίσουμε στον πρωθυπουργό, που κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 δεν του έβγαινε με τίποτα η λέξη «γενοκτονία» για τη Γάζα. Έχει φάει… στρατηγικό «κόλλημα» με τον Νετανιάχου.
ΜΕΧΡΙ και αστερίσκους έβαλε στις προτάσεις της Κομισιόν για λήψη οικονομικών μέτρων κατά του Ισραήλ!
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ χαμηλά η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις που αποτιμούν τα μέτρα της ΔΕΘ, παρά τις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά που διατηρεί από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Πλεύση Ελευθερίας.
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ απεργεί την 1η Οκτωβρίου. Στο στόχαστρο το νομοθέτημα της Κυβέρνησης για τα εργασιακά. Η ΓΣΕΕ ζητά μείωση ωραρίων και απόσυρση της διάταξης για το 13ωρο.
ΜΕ σταγόνες που υπόσχονται καθαρό βλέμμα θα αντικατασταθούν τα γυαλιά πρεσβυωπίας! Μια νέα μελέτη υπόσχεται ότι στο κοντινό μέλλον, όσοι έχουν πρεσβυωπία δεν θα εξαρτώνται από τα γυαλιά τους.