ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Και φυσικά μακριά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΜΑ ΑΝ είναι να βρέξει, καλύτερα «γαϊδουροκαλόκαιρο» που λέει και ο Σάκης Αρναούτογλου στον καιρό του για την άλλη εβδομάδα.

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ για την εποχή θερμοκρασίες, ευκαιρία για τριήμερο 28ης Οκτωβρίου και έχει ο… καιρός για εθνικές παλιγγενεσίες…

ΚΑΙ ΟΠΩΣ πάει η δουλειά, βλέπω να μπαίνουμε στη χειμερινή ώρα με καλοκαιρινές θερμοικρασίες!

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ξανά τα πράγματα στην Ουκρανία… Τόσο πολύ που το ΥΠΕΞ καλεί τους Έλληνες πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα.

ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ καταδίκασε τη Frontex, όπως διαβάζω, για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΚΑΙ ΤΟ επισημαίνω, διότι αρχικά νόμιζα πως την καταδίκασε επειδή επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της φωτογραφίας με τους 92 γυμνούς μετανάστες που οι Τούρκοι μάς προώθησαν στον Έβρο!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ απ’ όλα αυτά πώς η Τουρκία να μην παίρνει αέρα και να κατηγορεί την Ελλάδα για fake news, που τη συκοφαντούν και τη δυσφημούν;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ παρέμβαση, λέει, για τη διαρροή της κατάθεσης της 12χρονης για τη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού.

ΚΑΛΟ θα είναι ο εισαγγελέας να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να διερευνήσει πού σταματά η ενημέρωση και πού αρχίζει η πορνογραφία και μάλιστα η παιδική.

ΑΝΤΕ γιατί έχουμε ξεφύγει με τις λεπτομέρειες της κλειδαρότρυπας, πίσω από την οποία κάνουν ουρά για να κοιτάξουν οι ηδονοβλεψίες!

ΚΑΙ ΠΟΥ να μπει ο χειμώνας δηλαδή! Ξανάρχισαν πάλι οι επιστήμονες με τον κοροναϊό και την πιθανή κοινή έξαρσή του με την εποχική γρίπη.

ΑΝΤΕ πάλι να ξεβολευτούμε από την… τουριστική κανονικότητα και ν’ αρχίσουμε τα ραντεβού με τα εμβολιαστικά κέντρα…

ΜΕ ΤΟΝ διάσημο Τούρκο σέντερ Ερνές Καντέρ, που κάνει καριέρα στο NBA και στα social media κατά του Ερντογάν, συναντάται σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΒΑΖΩ στοίχημα ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει από τη ρήξη χιαστού που έπαθε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παίζοντας μπάσκετ στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου…

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι επιχείρησαν να δικαιολογήσουν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη με δήθεν επαφές του με Τούρκους, δεν χρειάζεται πάλι να τρέχει η ΕΥΠ!

Ο ΚΑΝΤΕΡ, εξάλλου,  είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός και γκιουλενιστής!

Ο… Επικρητικός