ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Υποφερτή μεν, ζέστη δε.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, εξακολουθεί να κινείται σε συνθήκες καύσωνα.

ΠΟΛΥ κοντά στο να καεί είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εξοργίσει τον πρόεδρο.

ΔΕΝ φοβάμαι τη διαγραφή, λέει ο ίδιος και προσθέτει προφανώς απευθυνόμενος στον Ανδρουλάκη: «Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν…»!

ΑΝ δεν μπορεί ο ίδιος να κερδίσει τον Κασσελάκη, συνεχίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πώς θα κερδίσει τον Μητσοτάκη;

ΑΠΟ κοντά στο σφυροκόπημα Ανδρουλάκη και ο δήμαρχος Αθηναίων. «Η διαφορετική άποψη είναι πλούτος, δεν είναι τοξικότητα» απαντά ο Χάρης Δούκας εμμέσως πλην σαφώς στον πρόεδρο,  ο οποίος  απείλησε τους «αμφισβητίες» με τη διαγραφή τους από το ΠΑΣΟΚ.

ΑΓΩΝΙΟΥΣΑ για την παρέμβαση Κούγια στην υπόθεση Λύτρα… Ώσπου ο Αλέξης κατάφερε πάλι να προκαλέσει: «Αναμφίβολα κακοποιητική η συμπεριφορά, αλλά και υπερβολική η κακουργηματική δίωξη. Όλοι έχουμε κακές στιγμές»!

Ε, ΠΟΙΟΣ είδε τον Κασσελάκη και δεν τον φοβήθηκε. Να παρέμβει ο εισαγγελέας τώρα εναντίον του γνωστού δικηγόρου, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι με τέτοιες συμπεριφορές φεύγουν τα καλύτερα μυαλά από τη χώρα.

ΚΑΙ να που η ελληνική οικονομία βρίσκεται με πλεόνασμα- «μαμούθ» κοντά στα 2,35 δισ. Και την ίδια ώρα από το Υπουργείο Οικονομίας σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν σε στιλ «δεν είναι αυτό που νομίζετε», για να μην κληθούν να δώσουν.

ΠΑΝΤΩΣ, το πλεόνασμα είναι απόρροια των υπερεσόδων της φορολογίας και της υστέρησης δαπανών.

ΤΗΝ ίδια ώρα πάντως, και σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το 6,5% του πληθυσμού δήλωσε ότι το 2023 αντιμετώπισε μέτρια ή σοβαρή ανεπάρκεια τροφής.

ΝΕΟ δημοσίευμα περί γνώσης των Αρχών του Ισραήλ για την επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου.

ΑΥΤΗ τη φορά οπό το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Kan, που μετέδωσε ότι οι πληροφορίες μιλούσαν για χτυπήματα σε κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ με στόχο τη σύλληψη εκατοντάδων ομήρων…

Η ΕΠΟΜΕΝΗ πανδημία θα είναι το πρόβλημα της «μικροβιακής αντοχής», εκτιμά ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας Ηλίας Μόσιαλος.