ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Φτάσαμε πια να μετρούμε αντίστροφα και για τον Νοέμβριο, για να μην πω τον Δεκέμβριο και το 2023 και με πείτε υπερβολικό!

ΠΟΣΟ Κασσελάκη θα αντέξουμε ακόμη; Πόσο ακόμη θα βλέπουμε αυτά τα σόου πρόεδρε;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που ζούμε με τις τιμές και την ακρίβεια. Ήδη η τιμή του ελαιόλαδου έχει φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ,  ενώ πωλείται ακόμη και σε συσκευασίες του μισού λίτρου προς 6 ευρώ για να μπορούν να το αγοράζουν με το… σταγονόμετρο οι καταναλωτές.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ τον πρωταθλητή της ακρίβειας   καθώς ανατιμήθηκε 14,1% σε ένα μήνα από Σεπτέμβριο σε Οκτώβριο και 37,7% από τον Δεκέμβρη του 2022.

ΑΛΛΑ αν αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια, τί είναι;  Δεν μπορεί να έχει στο ράφι 17 και 15 ευρώ όταν φεύγει στα 7 και 8 από τον παραγωγό. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δεν υπάρχει λάδι. Ο κόσμος είναι σε απόγνωση.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν αποχή από τα καθήκοντά τους απορρίπτοντας την ψηφιακή μεταρρύθμιση στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Τελικά τί ισχύει; Αυτό που έγινε κύριε Κυρανάκη είναι καλό ή κακό;

TO ΛΕΕΙ ο γιατρός Μαργαρίτης: Άλλος ένας αντιεμβολιαστικός μύθος, των αθλητών που πεθαίνουν αιφνιδιαστικά, καταρρέει: Νέο άρθρο που μελετά τους ξαφνικούς και τους αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους σε αθλητές κολεγίων των ΗΠΑ μεταξύ 2002 και 30/6/2022 δείχνει μείωση των περιστατικών τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς να υπάρχει αύξηση από τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19 το 2021 και 2022.

ΔΙΑΒΑΣΑ χθες στην «Π» το θέμα για την Παγκρήτιο. Την ανάγκη ανασυγκρότησης της Παγκρητίου Ενώσεως επισημαίνουν με κοινή τους ανακοίνωση 8 κορυφαία ιστορικά στελέχη της με επικεφαλής τον επίτιμο πρόεδρό της Κώστα Ξυλούρη!

ΟΠΩΣ λένε τα ίδια χρονίζοντα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και οι μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις φαντάζουν πλέον ως «κενό γράμμα». Το πάγιο αίτημα των Κρητικών για την εκκαθάριση του μητρώου των μελών του Σωματείου και η τροποποίηση του καταστατικού για την καθιέρωση Ενιαίου Ψηφοδελτίου, φαίνεται ότι θα παραμείνουν «κενός λόγος».

ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩ αυτό: Αντί αυτών «παρεούλες» και «βεγγέρες» συναθροίζονται για να επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία ουσιαστικών έργων και δράσεων.

Ο… Επικρητικός