ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη, κι ας μην έχει βροχή και αυτή την εβδομάδα.
ΕΞΑΛΛΟΥ δεν περιμένουμε θαύματα. Ως τέτοιο φανταζόμαστε πλέον μια βροχή, κανονική ποτιστική, που να κρατήσει δυο μέρες, μέχρι την επόμενη.
ΤΑ φράγματα στερεύουν, ο υδροφόρος ορίζοντας είναι στραγγισμένος και οι ποτιστικές καλλιέργειες, σιγά – σιγά, θα πάρουμε απόφαση ότι δεν θα ευδοκιμούν στη Κρήτη.
ΕΚΤΟΣ και αν οι Ολλανδοί με τη μελέτη τους, φέρουν τα πάνω – κάτω…
ΠΩ πω, πήγε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Καταπολέμησης της Απάτης να ελέγξει επί διημέρου τον ΟΠΕΚΕΠΕ… Τι προσβολή για τον οργανισμό! Τον δικό μας, όχι τον ευρωπαϊκό.
ΑΡΑΓΕ και το κλιμάκιο του OLAF, ερευνά τα τωρινά γεγονότα ή έκανε έρευνα από το 1996;
ΚΑΙ αφού το κλιμάκιο ήρθε ως την Αθήνα, γιατί δεν πέρασε από την Εξεταστική, να πάρει μια οσμή σκανδάλου πάνω στο σκάνδαλο;
ΙΣΩΣ έτσι αποκόμιζε πιο ασφαλή συμπεράσματα για το πώς φουντώνουμε την απάτη στην Ελλάδα και παρέχουμε ασυλία στους απατεώνες…
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ κάπου θα πήρε το αυτί σας για την πληθωρική εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου μίλησε για τη δημοκρατία στην Ευρώπη και την επικαιρότητα του Τσάτσου, σε εκδήλωση που παρέστη και ο Γερμανός πρέσβης κ. Κιντλ.
ΚΑΙ δεν είναι τυχαίο που ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε χθες με τον κ. Βενιζέλο (και τον Γ. Παπανδρέου), ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, που έχει αντικείμενο την εξωτερική πολιτική. Είναι λογικό να θέλει να έχει την καλύτερη ενημέρωση.
ΒΕΒΑΙΑ κυβερνητικές διαρροές ενέταξαν την παραπάνω συνάντηση στη δήθεν αναστάτωση που επικρατεί στην Χαριλάου Τρικούπη μετά την παραίτηση Τσίπρα!
ΩΣΤΟΣΟ το ΠΑΣΟΚ έχει και ένα συνέδριο μπροστά του, οπότε λογικό είναι να πυκνώνουν οι συναντήσεις Ανδρουλάκη με τα ιστορικά στελέχη.
ΑΚΟΜΑ αποθεώνουν τον Τραμπ στο Ισραήλ για το πέρας των εχθροπραξιών στη Γάζα και την ανταλλαγή ομήρων. Ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει και μόνο που δεν προτρέπει σε «δοξάστε με»!