ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη, για τον άστατο καιρό και όχι μόνο…
ΚΑΙ πού να πιάσουν οι δυνατοί νοτιάδες; Κάτι για 9 μποφόρ ακούγεται το Σάββατο!
ΘΑ μας πάρει, θα μας σηκώσει και θα μας σκονίσει.
ΣΧΕΔΟΝ στα μουλωχτά ήρθε ο Βορίδης για να βρει στο Ηράκλειο κλειστό κέντρο μεταναστών.
ΘΑ είναι λέει για δυο μέρες και για την πρώτη καταγραφή τους, που δεν μπορεί να γίνεται πλέον στο λιμάνι.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ πάει για Καστέλλι. Όχι στο νέο αεροδρόμιο αλλά σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο.
Ο ΦΑΜΕΛΛΟΣ το τραβάει. Μετά το εξώδικο που έλαβε από την «Ομάδα Αλήθειας», καλεί τον Μητσοτάκη να το υπογράψει!
ΕΠΙΣΗΣ τον καλεί στη Βουλή ν’ απαντήσει ποιος πληρώνει τον βαρκάρη!
ΚΑΤΕΘΕΣΕ επίκαιρη ερώτηση και σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει να εμφανιστεί στην Ολομέλεια ο κ. Μητσοτάκης, για να απαντήσει.
ΓΙΑ την ώρα απάντησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στον Κασσελάκη, που είπε ότι η καταδίκη του για το πόθεν έσχες, είναι προϊόν επηρεασμού της Δικαιοσύνης.
Η ΕΝΩΣΗ χαρακτήρισε κωμικούς τους ισχυρισμούς του. Πάλι καλά που δεν τον είπαν και Πέπε Γκρίλο!
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πήγε στη Μελόνι και μέχρι το 2027 περιμένουμε 23 νέα τρένα από την Ιταλία.
ΚΑΙ όπως διευκρίνισε ο Κυρανάκης, οι Ιταλοί αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εγκαταστήσουν προϊστάμενο κίνησης σε όλες τις αμαξοστοιχίες της Hellenic Train.
ΔΗΛΑΔΗ θα μας αφήσουν πάλι το δύσκολο έργο επιλογής των σταθμαρχών;
ΑΚΟΜΑ και το PKK καταθέτει τα όπλα. Σε λίγο οι Κρητικοί «καπετάνιοι» θα μοιάζουν με τους τελευταίους των Μοϊκανών!
Ο ΠΑΠΑΣ Λέων ζητά να απελευθερωθούν οι φυλακισμένοι δημοσιογράφοι. Προφανώς, είναι καθολικό το αίτημα!
ΕΛΛΑΔΑ, Γαλλία, Ισπανία και Ιρλανδία ζητούν φρένο στη χρήση των social media. ΠΡΟΩΘΟΥΝ νόμο που θα υποχρεώνει τα social media να επαληθεύουν την ηλικία κατά τη δημιουργία λογαριασμού.