ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη, αν και δεν είναι ούτε Τρίτη ούτε Παρασκευή, παρά μόνο 13!

ΜΕΣΟΥΝΤΟΣ του καύσωνα, καιγόμαστε και λιώνουμε, αλλά υπάρχουν και χειρότερα.

Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ στο ΠΑΣΟΚ τα σπάει, το ίδιο και στο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ που έχασε ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους, έχει μια σχετική ησυχία που μόνο ο Νικήτας Κακλαμάνης προσπαθεί να χαλάσει…

ΠΑΡ’ ΤΟ δεξιά σαν να λέει στο Μητσοτάκη, στάζοντας χολή για τους πολλούς κεντρώους που μαζεύτηκαν στο κόμμα και υπουργοποιήθηκαν…

ΠΑΝΤΩΣ δεν είδαν φως και μπήκαν, ο Κυριάκος τους κούνησε το δάχτυλο!

«ΟΙ επαγγελματίες του κέντρου κάθισαν σπίτι τους», είπε ο Κακλαμάνης, θέλοντας να καταδείξει ότι δεν ίδρωσαν τη φανέλα προεκλογικά…

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Κωνσταντινόπουλος και Νίκος Παπανδρέου, θέτουν ευθέως θέμα αρχηγού, ενώ δεν περνούν απαρατήρητα τα καρφιά της Μιλένας, του Γερουλάνου και του Πάνα.

ΑΠΟ τη Χαριλάου Τρικούπη παραπέμπουν στο Φθινόπωρο του 2025 για την εκλογή προέδρου και κάνουν λόγο για… επισπεύδουσες και στοχευμένες παρεμβάσεις.

ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Θεοχαρόπουλος και Ραγκούσης ζητούν δημοψήφισμα για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στις διαβουλεύσεις για τη κεντροαριστερά, ο Κασσελάκης τείνει χείρα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και λέει «mea culpa» για την επίδειξη των σπιτιών του.

Α, και επίσης δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Διονύση Τεμπονέρα, με τον τελευταίο ν’ απαντά: «στον προοδευτικό χώρο ήμουν πριν τον Κασσελάκη και θα παραμείνω και μετά από αυτόν»!

ΑΥΛΑΙΑ χθες για τα βασικά μαθήματα των Πανελλαδικών στα ΓΕΛ με δύσκολη Ιστορία, απαιτητική Φυσική και χρονοβόρα Οικονομία.

ΣΕ λίγο τη σκυτάλη παίρνουν τα μηχανογραφικά και οι εκτιμήσεις για το πού περίπου θα κινηθούν φέτος οι βάσεις εισαγωγής.

ΔΕΝ ξέρω αν θέλει πτυχίο για να μπεις στο Δήμο Μετεώρων, αλλά ξέρω ότι γίνεται ΕΔΕ για τον υπάλληλο που έλειπε… 13 χρόνια από το γραφείο και πληρωνόταν κανονικά!

ΜΟΛΙΣ το 24% τω Βρετανών έμεινε να επικροτεί την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για το Brexit.