ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος μετά τη μεγάλη εορτή του Αγίου Μηνά.

ΩΡΑΙΑ η γιορτή του πολιούχου του Ηρακλείου. Πετάξαμε και το… αεροπλανάκι. Όλα μια χαρά!

ΤΟΣΟΙ νεκροί στην Καλιφόρνια σε τόσα καμμένα δάση. Ούτε το ¼1/4 των μικρών στο Μάτι. Και κάνει… χιούμορ αυτός ο Πολάκης. Πραγματικά είναι αξιοπερίεργο.

ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ τίποτα, διαφωνούμε με αυτά που ακούσαμε, είπαν οι μητροπολίτες της Κρήτης για τη συμφωνία του Ιερώνυμου με τον Τσίπρα. Και στηρίζουν τους παπάδες. Και καλά κάνουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ καθόλου εύκολα αυτή η ιστορία με τους παπάδες. Πουθενά ούτε στην Κρήτη πολύ περισσότερο.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ βρέθηκε χθες ο Τσίπρας. Τον κάλεσαν οι… σοσιαλδημοκράτες που ουσιαστικά τού ζητούν να κατέβει μαζί τους στις ευρωεκλογές. Περιζήτητος ο Αλέξης.

ΠΗΓΕ και ο Γαβρόγλου, λέει, να ενημερώσει…μετά τη συμφωνία τον Πατριάρχη. «Άκουσα τους προβληματισμούς τους, θα τους μεταφέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβρόγλου μετά τη συνάντηση. Και πρόσθεσε πως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις επιδίωξη είναι ο διάλογος. Πάντα ένας διάλογος…μετά τη συμφωνία βοηθά!

ΑΝΟΙΞΕ το παιγνίδι στα αυτοδιοικητικά πλέον. Ανακοίνωσε ο Αρναουτάκης, μπήκε ο Κουράκης στο παιγνίδι. Ένας χαμός.

ΣΕ ΚΡΥΠΤΗ της οδού Ζαλοκώστα βρέθηκαν λέει 19 εκατομμύρια. Η είδηση μόνο… είδηση που δεν ήταν και διαψεύστηκε από την Αστυνομία. Αλλά και να ήταν τα λεφτά εκεί, γιατί να είναι του Άκη; Είχε ο Άκης λεφτά; Γιατί να έχει λεφτά ο Άκης; Από πού κι ώς πού;

ΚΑΙ η «Δημοκρατία» που έβγαλε την είδηση έχει κι αυτή σχέσεις…με συγκεκριμένους παράγοντες. Δεν είπε τυχαία το ΠΑΣΟΚ για το Fake News της «Δημοκρατίας»: Συνεχίζεται η αήθης επίθεση από γνωστούς εκφραστές του Καραμανλισμού. Καθόλου τυχαίο.

ΕΙΔΑ κι εγώ τη σύναξη της ΝΔ στην εκδήλωση για τον Μητσοτάκη. Όντως κλίμα συσπείρωσης. Δεν είναι και λίγο να υπάρχει κοινή παρουσία στο πάνελ των Μανώλη Κεφαλογιάννη και Λευτέρη Αυγενάκη. Στο ακροατήριο να είναι στην πρώτη σειρά,   ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ενώ στην αίθουσα της εκδήλωσης βρίσκονταν πολλά μέλη της παράταξής του που κινούνται στον χώρο της ΝΔ. Σκεφτείτε πόσα είχαν ακουστεί σε βάρος τους. Μεταξύ των ομιλητών, εξάλλου, ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Πασπάτης.

ΜΟΙΑΖΕΙ να προσπαθούν κάποιοι να βρουν τη λύση για να πάει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές.

ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ και έγιναν… εχθροί; Οι σχέσεις πλέον του απερχόμενου προέδρου Στέλιου Βοργιά με τον απερχόμενο γραμματέα Γιάννη Βρέντζο δεν είναι πλέον αυτές που ήταν τα προηγούμενα χρόνια! Τι τους χώρισε; Πιθανώς τα… πολιτικά όπως συνέβη και με τον Βαρδάκη που ήταν φίλος με τον Βοργιά…

Ο… Επικρητικός