ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Τετάρτη 12 Οκτωβρίου κι ολοένα και περισσότερο μπαίνουμε σε χειμωνιάτικο μουντ.

ΚΑΝΕΙΣ ακόμη δεν μπορεί να καταπιεί αυτή τη φρίκη με τον βιασμό της ανήλικης και τον 52χρονο, ο οποίος το έπαιζε καλός και θρησκευόμενος πολίτης. Ου να μου χαθείτε υποκριτές!

ΠΩΣ το είπε η δικηγορος της 12 χρονης  στα Σεπόλια: «Θα σοκαριστούμε με αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση»

OI MEN λένε ότι οι βιαστές είναι δεξιοί κι ο άλλος έκατσε και μέτρησε ότι στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί αποκλειστικά για σεξουαλικά εγκλήματα και τι πήραν στις εκλογές του 2019: ΣΥΡΙΖΑ 63,51%, ΝΔ 20,27%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,05%, ΚΙΝΑΛ 2,70% ΚΚΕ 2,70% ΜέΡΑ25 2,70%… Δηλαδή μιλάμε για παράνοια.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τρέλα πιάνει τους Τούρκους με την Ελλάδα. Την έχουν δηλαδή. Μετά τις παραβιάσεις και την προκλητικότητα, μετά την αμφισβήτηση των ελληνικών νησιών, βρήκαν, λέει, και στα κιτάπια τους ότι…χωράφια σε όλη τη χώρα και, κυρίως, την Κρήτη τους ανήκουν.

ΕΛΑΤΕ βράδυ ρε παιδιά να τα πάρετε αλλά φάτε και λίγο…λάδι. Έτσι για το βράδυ!

META από 16 χρόνια είδαμε το βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή που το τουρκικό F – 16 πέφτει πάνω στο μαχητικό του ήρωα σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος. Ήταν 23 Μαΐου 2006. Και το αποκάλυψε τώρα  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

ΣΤΟ βίντεο αποκαλύπτεται καρέ καρέ τι συνέβη σε εκείνο το επεισόδιο ανάμεσα στους αιθέρες σε Ελλάδα και Τουρκία καθώς και τα τελευταία λόγια του ήρωα πιλότου μας. Επίσης φαίνεται η έκρηξη από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μαχητικών αεροσκαφών που κόστισε τη ζωή στον Έλληνα αεροπόρο.

ΟΛΑ πάνε τέλεια στον κόσμο. Οι 143 από 161 χώρες δεν αύξησαν τους φόρους για τους πλουσιότερους και 11 χώρες απεναντίας μείωσαν τους φόρους για τους πιο προνομιούχους.

ΚΙ ΑΥΤΗ ήταν η καλύτερη είδηση των ημερών. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ηλεκτρικού συστήματος, την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι η ζήτηση καλύφθηκε κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ο… Επικρητικός