ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Μπαίνουμε σε νέο κύμα καύσωνα. Οι προβλέψεις για την Κρήτη είναι, πάντως, ηπιότερες, γιατί τα ηπειρωτικά παίρνουν φωτιά…

ΤΟ σημειωματάριο της Νάνσυ! Σαν τίτλος ταινίας μού μοιάζει. Καλύτερος και από το «Η Χάνα και οι αδερφές της»!

Η ΑΡΧΗΓΟΣ του κυκλώματος των εκβιαστών στο κέντρο της Αθήνας είναι στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού.

ΕΙΧΕ και άλλα φυντάνια το κύκλωμα που τα έπαιρνε από τα μαγαζιά και ήταν, λέει, επόπτες Υγείας.

ΑΠΟ πολιτισμό και υγεία σφύζουμε και σκίζουμε!

ΣΤΗΝ προκειμένη περίπτωση τα έπαιρναν από τους καταστηματάρχες.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και χειρότερα με τους επόπτες. Όπως να… ξεσκίζουν τους πολίτες που καταγγέλλουν καταστήματα για παρανομίες. Τι, όχι;

ΠΑΝΤΩΣ η Νάνσυ είχε συλληφθεί για απάτη άλλες δύο φορές. Στην τρίτη, πάντως, η Μενδώνη της έριξε και μια αναστολή καθηκόντων.

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ πήγε Αμερική για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αποφεύγοντας στάση στην Ευρώπη, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει, φοβούμενος ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο!

ΚΑΝΕΝΑ εμπόδιο στην υποψηφιότητα Δούκα δεν θα προβάλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, όπως ο ίδιος είπε χθες στο Mega, διευκρινίζοντας ότι ζήτησε να ξεπεραστούν θεσμικά τα όσα υπάρχουν στο καταστατικό και τυχόν μπορούν να δημιουργήσουν ασυμβίβαστο.

ΜΑΛΛΟΝ τους ενώνει η φυσική ευγένεια και η αστικότητα που διαθέτουν… Υπέρ του Παύλου Γερουλάνου τάχθηκε ο Νίκος Παπανδρέου.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, είπε ο ευρωβουλευτής, έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές.

ΧΤΥΠΑ κι άλλο! Ο Τραμπ καλεί σε νέο ντιμπέιτ τον Μπάιντεν και μάλιστα χωρίς συντονιστή. Και αν δεν θέλει του δίνει και την εναλλακτική ενός αγώνα γκολφ!

ΣΤΗΝ Αμερική, ωστόσο, έχουν σφίξει οι ζέστες, για τα καλά και έχουν φτάσει σε επίπεδο ακραίων φαινομένων με ρεκόρ και απώλειες.

ΣΤΗΝ Κοιλάδα του Θανάτου ο υδράργυρος έφτασε στους 52 βαθμούς και στη Νεβάδα τους 49.

ΚΑΙ αν παραφράσουμε το γνωστό σλόγκαν… Ελλάδα καζίνο Νεβάδα το ψήνω!