ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλό ΠΣΚ και καλή δύναμη. Μεγάλη η Χάρη του καβαλάρη Αγίου Μηνά, προστάτη του Μεγάλου Κάστρου, που γιορτάζει αύριο.

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ζητά από τον Μητσοτάκη ν’ αποπέμψει τον Άδωνη από την κυβέρνηση, την ώρα που ο ίδιος δεν μπορεί να διαγράψει τους δικούς του και υβριστές του!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα περιστατικά έιναι τελείως διαφορετικά…

ΜΕΤΑ τον Βορίδη που είπε ότι τα Τέμπτη κρίθηκαν στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του καλοκαιριού, ο Άδωνης είπε ότι μόνο όσοι ζουν στο μικρόκοσμό τους ενδιαφέρονται ακόμα για τα Τέμπη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, διότι έχει σημασία, δόθηκε στο ερώτημα του δημοσιογράφου αν συναινεί στο να γίνει εξεταστική για τα Τέμπη.

ΤΟ ΠΗΡΕ η αντιπολίτευση και έγινε χαμός για την αναλγησία του Άδωνη και την απαίτηση εξοστρακισμού του από την κυβέρνηση.

ΧΘΕΣ ο υπουργός Εργασίας δεν προλάβαινε να μοιράζει συγνώμη στους συγγενείς των θυμάτων αλλά και να καταφέρεται εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, που δήθεν κάνουν σπέκουλα, με τους νεκρούς των Τεμπών.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ πάντως είπε χθες ό,τι η κυβέρνηση είναι θετική στη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη.

Δεν τους βρίσκεις πουθενά τους Έλληνες. Απέχει η Ελλάδα από τη ψηφοφορία του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα, κατακραυγή στον Μητσοτάκη. Τάσσεται ο Μητσοτάκης στη Γαλλία υπέρ της ανθρωπιστικής παύσης για τη Γάζα, κολυμβήθρα το Παρίσι…

ΜΕΓΑΛΟΣ ντόρος για την αύξηση των δημοτικών τελών στην εκπνοή της τρέχουσας δημοτικής θητείας, στο κύκνειο άσμα του Λαμπρινού.

ΔΕΝ ΕΙΔΑ όμως να γίνεται αντίστοιχος ντόρος, όταν οι παρατάξεις λαΐκιζαν τα προηγούμενα χρόνια, που κρατούσαν τα τέλη παγωμένα.

ΣΕ κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον τι θα ψηφίσουν τη Δευτέρα, αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν άλλα κόλπα και κοινά μέτωπα κατά της δημοτικής  αρχής…

ΜΠΑΙΝΕΙ, λέει, φρένο στους «αυτοφωράκηδες»! Αποκλείονται από τα Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών όσοι έχουν καταδικαστεί για φοροδιαφυγή ή διωχθεί ποινικά.

ΔΕΝ περιμέναμε κάτι διαφορετικό… Οι χώρες που δεσμευτήκαν για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη συνεχίζουν ακάθεκτες τη χρήση ορυκτών καυσίμων: ΗΠΑ, Ρωσία και Σαουδική Αραβία, είναι αυτές.

Ο… Επικρητικός