ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Χρόνια πολλά στους Νεκτάριους και τις Νεκταρίες. Πολλές γιορτές είπαμε τον Νοέμβριο. Πάμε δυνατά για τον χειμώνα! Ποιον χειμώνα; Ε, έρχεται σιγά σιγά!

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι να μην πάμε σαν τον Οκτώβριο. Και τα άλλα τα βρίσκουμε σιγά σιγά. Και μερικά νερά να κάνει ο Νοέμβριος μπορεί να σωθεί η χρονιά. Έχει ακόμη χειμώνα.

ΒΡΕ τι γίνεται με τους σοσιαλιστές ανά τον κόσμο! Ο Αντόνιο Κόστα έπεσε κι αυτός με πάταγο. Υπό το βάρος των σκανδάλων. Αλλά και στην Πορτογαλία δεν μασάνε να κάνουν ελέγχους… Εάν ήταν αλλού…

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ σιγά σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει ο αρχηγός του που ακούει τον Πολάκη…

ΔΗΛΑΔΗ ο Κασσελάκης αναρωτήθηκε “τι δουλειά έχω εγώ με εκείνους που κατασπατάλησαν τόσα δισ. του ελληνικού λαού”; Γιατί αναρωτιέται; Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει καμία δουλειά με τον Σημίτη, τον Μητσοτάκη, τη Διαμαντοπούλου, τον Βενιζέλο. Μα καμία!

ΑΛΗΘΕΙΑ κανείς δεν ξέρει τι έγινε με τον Κασσελάκη και υπήρχε μία καρέκλα άδεια με τ’ όνομά του στην πρώτη σειρά στην εκδήλωση για τον Σημίτη; Προφανώς δεν είχε απαντήσει ως την τελευταία στιγμή. Αντιθέτως, ο Αποστολάκης είχε απαντήσει θετικά ότι θα πάει στου Σημίτη, αλλά μάλλον περίμενε τι θα κάνει ο αρχηγός.

ΜΠΡΑΒΟ πάντως στον Μητσοτάκη που πήγε στην εκδήλωση για τον Σημίτη. Πολιτικός πολιτισμός πραγματικά.

ΕΝΑΣ 22χρονος από την Παλαιστίνη ήταν εκείνος που κατέβασε την ελληνική σημαία από το Σύνταγμα. Και τον βρήκε η αστυνομία. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Αλλά τι θα του κάνουν;

ΔΥΣΚΟΛΑ πράγματα για τη Γερμανία. Η βιομηχανική παραγωγή συρρικνώθηκε για τέταρτο συνεχόμενο μήνα τον Σεπτέμβριο κατά -1,4%. Το υψηλό κόστος του χρήματος και η χαμηλή ζήτηση από την Κίνα είναι ίσως οι βασικότερες αιτίες. Από την άλλη πλευρά, ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος ανάγκασε τη Γερμανία να διακόψει τις σχέσεις της με τον βασικό της προμηθευτή ενέργειας -τη Ρωσία- κι αυτό της κοστίζει ακριβά. Για την ώρα, ο μόνος που κερδίζει από αυτόν τον πόλεμο είναι η Αμερική.

Ο… Επικρητικός