ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ! Το πρώτο ανέμελο που έχουμε μπροστά μας, γιατί μετά αρχίζουν τα μεγάλα ζόρια!

ΜΕΤΑ θα μπούμε στις τελευταίες 15 μέρες των εκλογών. Κι έχουμε πανηγύρι!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να πω ότι με Μαρατζίδη μπορεί να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά σίγουρα τον έχει αλλάξει! Αυτός μέχρι και γραβάτα θα τον βάλει τον Αλέξη μας να φορέσει!

ΠΑΝΤΩΣ εάν κρίνω από τον Φίλη και τις αντιδράσεις, μάλλον πρόκειται για παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ. Πραγματικά αυτό που γίνεται είναι μοναδικό.

ΚΑΙ οι ίδιοι στον ΣΥΡΙΖΑ γράφουν: Μην τσιμπάτε! Δηλαδή;

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στον Βαρδινογιάννη ο Τσίπρας: «”Απρόσμενα κέρδη” είπαν σήμερα, και μας είπαν να μην τα λέμε υπερκέρδη. Απρόσμενες και οι συνέπειες όμως στο εισόδημα των νοικοκυριών. Αλλά αν ήταν απρόσμενα τα κέρδη τους, απρόσμενη και έκτακτη θα πρέπει να είναι και η φορολόγησή τους»!

ΜΑ ΕΓΙΝΕ, είπε ο Τζίγκερ. Δεν έγινε; Αυτό καταλάβαμε εμείς, ο Αλέξης γιατί δεν το κατάλαβε;

ΠΩΣ το είπε η Κωνσταντοπούλου: «Δεν χρειάζονται φράχτες, να μπαίνουν οι μετανάστες με μια απλή αίτηση». Έτσι, απλά πράγματα!

ΚΑΙ ΝΑΙ! Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη τραυματίστηκε σε τροχαίο, ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ό,τι πρέπει να συμβαίνει για κάθε πολίτη που έχει ανάγκη άμεσης ιατρικής βοήθειας. Είτε βρίσκεται στην Κηφισίας είτε στη Νέα Μάκρη είτε στην Κω.

ΔΗΛΑΔΗ φταίει η Σούζη που πήγε το ασθενοφόρο στην Κηφισίας και όχι στη Νέα Μάκρη; Αλήθεια τώρα; Το λένε και τα πιστεύουν!

ΠΩΣ το είπε η Λινού Το ασθενοφόρο άργησε στην έγκυο γυναίκα στη Ν. Μάκρη επειδή ήταν Ρομά. Αν ήταν κάτοικος Βορείων ή Νοτίων Προαστίων θα έβρισκαν όχημα».

ΕΔΩ και καιρό πολλοί προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Messi είναι “ρομαντικός» (ή έστω πιο ρομαντικός από άλλους). Φαίνεται και τώρα πως δεν είναι, και πολύ καλά κάνει. Θα έπρεπε βέβαια να το έχουν καταλάβει απ’ τις 9 φορές που ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Barca.

Ο… Επικρητικός