ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Ας κάνουμε αυτή την εβδομάδα λίγο καλύτερη. Όσο περνάνε οι μέρες πρέπει να ενσωματώνουμε την προσπάθεια στην αισιοδοξία. Ή και το αντίθετο.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ δόθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου τα “πόθεν έσχες” βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπεύθυνων οικονομικών των πολιτικών κομμάτων, δημάρχων και περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021). Πρόκειται για συνολικά 1.034 δηλώσεις των ανωτέρω πολιτικών.

ΒΛΕΠΕΙΣ κάποιους που δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο να δηλώσουν αλλά υπάρχει κι ένας Μητσοτάκης, ένας Ανδρουλάκης και ένας Καμμένος με πολύ χρήμα και περιουσία.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ πάντως βλέπουμε το έσχες αλλά όχι το πόθεν. Κι επίσης μάθαμε τις δηλώσεις που δεν έχουν ελεγχθεί.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ η Δικαιοσύνη απέρριψε αιτήσεις πρώην βουλευτών οι οποίοι ζητούσαν να αναπροσαρμοστεί η βουλευτική αποζημίωσή τους στο ύψος των αποδοχών των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας (μαζί με τα επιδόματά τους).

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ με το λάδι πια! Είναι και μεγάλη είναι η κινητοποίηση από τον ΕΦΕΤ και τις αρμόδιες Αρχές για την καταπολέμηση της νοθείας ελαιολάδου, που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις λόγω της αύξησης της τιμής του. Μόνο τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι Αρχές κατέσχεσαν περίπου 30 τόνους νοθευμένου ελαιολάδου

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ τιμές μπορεί να δούμε και τα πιο απίθανα πράγματα στην εμπορία και νοθεία του ελαιολάδου!

ΤΡΑΓΙΚΗ η κατάσταση πλέον στη Γάζα! Ένας γιατρός, ο Dr. Nedal Abed, δεν μπορεί να βγει έξω από το νοσοκομείο AlQuds που εργάζεται γιατί δεν έχει σπίτι πλέον, αφού έχει καταστραφεί.  «Ζητάμε επειγόντως την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός». Το νοσοκομείο δεν έχει φάρμακα, ούτε αναλώσιμα, τα χειρουργεία γίνονται ακόμα και στο πάτωμα με τον φόβο των επιδημιών να είναι στο «κατώφλι».

ΓΙΑ ΝΑ έχουμε μια ιδέα: Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι για την περιποίηση των τραυμάτων χρησιμοποιούν ξίδι.

ΠΗΓΕ ο Μπλίνκεν στον Ερντογάν και έφαγε πόρτα. Τον είδε ο υπουργός Εξωτερικών αλλά και πάλι το κλίμα ήταν ψυχρό. Γιατί επιμένουν οι Αμερικανοί; Γιατί ξέρουν ότι είναι μεγάλη δύναμη η Τουρκία.

Ο… Επικρητικός