Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
29°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη!

ΜΕ την Πέμπτη… ανά χείρας ουσιαστικά πάει και η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

ΜΟΥ ΛΕΝΕ ότι χαλάει ο καιρός… Αυτό είναι και καλό και κακό. Κυρίως όμως για τους άστεγους στο Αρκαλοχώρι.

ΦΕΥΓΕΙ η καλοκαιρία, χάσανε και τον Μπογδάνο. Λέτε να πάει για κόμμα; Δύσκολο το βρίσκω…

ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ το μήνυμα: «Όσο εκπροσωπώ ΕΓΩ την κυβέρνηση στην Bουλή δεν θα επιτρέψω συμπόρευση με τον Κασιδιάρη». Καταλάβαμε όλοι τι ΑΚΡΙΒΩΣ είπε ο Δενδιας. Και απευθυνόταν σε πολλούς!

ΝΕΑ μέτρα για τους εμβολιασμένους. Θα χορεύουμε, θα κοιτιόμαστε, θα φιλιόμαστε! Μεγάλη αβάντα!

ΤΗ ΝΕΑ καθημερινότητα και την επιστροφή στην κανονικότητα περιέγραψε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας τι θα ισχύει από εδώ και πέρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αλλά και για τα lockdown.

ΕΙΠΕ ότι η διασκέδαση και η εστίαση θα είναι ελεύθερες για τους εμβολιασμένους χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα μέτρα θα έχουν ισχύ 15 ημέρες και θα επαναξιολογούνται και σε πρώτη φάση θα αρχίσει η εφαρμογή τους από το Σάββατο 09/10/2021.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ πάντως με τους ανεμβολίαστους παραμένει μεγάλο στην Ελλάδα. Και νομίζω πλέον ότι αυτοί που ήταν να πειστούν δεν πείθονται.

ΚΑΙ ΝΑΙ, ο Τσίπρας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να πείσει τους “ψεκασμένους” να εμβολιαστούν, ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας δεν μπορούσε 10 μήνες να πείσει τον υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πολάκη, να πάει να εμβολιαστεί.

ΣΤΗΝ  Άγκυρα σήμερα ο… 63ος γύρος των διερευνητικών Ελλάδας – Τουρκίας. Μου θυμίζει πλέον το ανέκδοτο με το… 69.

ΠΕΡΙΠΟΥ 7 δισ., λέει ,κόστισε το μπλακ άουτ στον Ζούκερμπεργκ. Άμα είναι να στείλουμε μακαρόνια και γάλα εβαπορέ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ο Μητσοτάκης; Χτυπάτε τον πολιτικό, λογικό και αναμενόμενο. Έχουμε και την κόρη του πρωθυπουργου που σπούδαζε σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, ενώ πήγαινε Β’ Λυκείου στην Αθήνα… Αυτά γράφουν και πιάνουν τα παιδιά τώρα. Τι ξεφτίλα…

ΚΑΙ ΓΙΑ να μην ξεχνιόμαστε! Σύμφωνα με σχετική κοινοτική Οδηγία, οι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας συνιστούν βασική πηγή πληροφόρησης των καταναλωτών περί της διαμόρφωσης του κόστους τόσο στη χονδρεμπορική όσο και στη λιανική αγορά.

Ο… Επικρητικός