ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο. Ο καιρός ξαναγυρίζει στα δικά του, τις υψηλές θερμοκρασίες μετά τα μπουρίνια της Πέμπτης και της Παρασκευής. Βέβαια είναι… ψευτοβροχές αυτές, δεν μας σώζουν, αλλά τι να κάνεις…

ΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής, δηλαδή ο Αντώνης Ρέμος ήταν εκείνος που είδε την περιουσία του να δεσμεύεται αφού τον έπιασε η Αρχή να μην δηλώνει αυτά που βγάζει. Μόνο λέει 50 χιλιάρικα τον χρόνο δήλωνε.

ΑΛΛΑ εάν όλα τα εισοδήματα αυτά φαίνονταν από τις εταιρείες και αυτό είναι το προσωπικό… αντιμίσθιο μού φαίνεται ότι στο τέλος θα δικαιωθεί. Θα έχουμε νέα περίπτωση Ριχάρδου. Θυμάστε τον ενεχυροδανειστή; Κάπως έτσι…

ΤΙ ΕΙΠΕ ο Ρέμος: «…ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή».

ΣΟΥΝΑΚ φεύγει, Στάρμερ έρχεται στη Βρετανία. Η πρωθυπουργική θητεία του Σούνακ ολοκληρώνεται με μια βαριά ήττα, καθώς οι Συντηρητικοί καταγράφουν μια από τις χειρότερες επιδόσεις τους από ιδρύσεως του κόμματος.

ΕΙΝΑΙ ολική ανατροπή του εκλογικού σκηνικού σε σύγκριση με το 2019, όταν ο Μπόρις Τζόνσον είχε ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων και ο Τζέρεμι Κόρμπιν είχε οδηγήσει τους Εργατικούς στη χειρότερη επίδοσή τους από το 1935.

ΓΙΑ πρώτη φορά μετά τον Γκόρντον Μπράουν (2007-2010), ο αριθμός 10 της Ντάουνινγκ Στριτ θα έχει ένοικο έναν Εργατικό, τον Κιρ Στάρμερ, ο οποίος οδήγησε το κόμμα του σε θρίαμβο, εξασφαλίζοντας ευρεία πλειοψηφία στο νέο κοινοβούλιο.

ΔΕΝ ΠΑΩ πουθενά είπε ο Μπάιντεν απαντώντας στους επικριτές του που ζητούν να φύγει μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν κάτι στις εκλογές. Στηλώνει τα πόδια, αλλά όχι για πολύ.

ΠΕΣΑΜΕ από τα σύννεφα! Σε έφοδο των αρχών, αποκαλύφθηκε ότι οι made in italy τσάντες του Dior και του Armani, που πωλούνται για 3.000€, κατασκευάζονται ναι μεν στην Ιταλία, αλλά σε άθλιες συνθήκες με Κινέζους εργαζόμενους και κοστίζουν 57 δολάρια.

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ που πληρώνουν όλο αυτό το γκλαμουράτο και το πανάκριβο… σκηνικό που έχει στηθεί.

ΠΩΣ το είπε ο Θεοδωρικάκος; Θα πέσει στο μηδέν ο πληθωρισμός στα τρόφιμα… Εντάξει, αλλά δεν φτάνει.