ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Καύσωνας και σήμερα για την Κρήτη. Μία μέρα ακόμη και μετά λίγη δροσιά. Αλλά από τη Δευτέρα ξανά καύσωνας.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ εάν τη Δευτέρα θα έχουμε και… πολιτικούς νοτιάδες, γιατί η κάλπη είναι κάλπη. Να δούμε τι θα βγάλει!

ΤΡΕΙΣ και μία μείνανε για τις ευρωεκλογές και προφανώς αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι νικητής θα είναι η αποχή. Ίσως ξεπεράσει και πολύ το 50%

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παίζει καθυστερήσεις μόνο και μόνο γιατί ξέρει ότι τους έχει στο τσεπάκι. Δεν έχει λόγο να κάνει κάποιο λάθος. Μάλιστα έφερε και τον Κασσελάκη απολογούμενο για το Πόθεν Έσχες. Ο οποίος έπεσε στην παγίδα 5 μέρες πριν τις εκλογές!

ΒΕΒΑΙΑ στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι την πάτησε η κυβέρνηση. «Άνθρακες ο θησαυρός» αποδείχθηκε για την κυβέρνηση το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, αφού μετά την αντεπίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Μέγαρο Μαξίμου υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση», λένε.

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη είχαν επενδύσει στο θέμα αυτό προκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να μιλήσει για τα περιουσιακά του στοιχεία, ενώ γνώριζαν πολύ καλά ότι η σχετική πλατφόρμα είναι κλειστή.

ΠΑΝΤΩΣ μπορεί να έχουν την εντύπωση, τουλάχιστον αυτή την ώρα είναι ότι το θέμα δεν προχώρησε επικοινωνιακά όσο θα ήθελε η κυβέρνηση, αλλά η ουσία παραμένει. Με τι ασχολούμαστε όλες αυτές τις μέρες; Με τα μεγάλα θέματα; Με την ακρίβεια; Ή με τον Κασσελάκη και την περιουσία του;

ΕΠΙ ΤΗΣ ουσίας τώρα. Ο Κασσελάκης, όπως σωστά επεσήμανε η Σιούτη, εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας λέγοντας ότι έχει βγάλει τόσα λεφτά στις ΗΠΑ που δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψει και δεν χρωστάει πουθενά. Από την περιουσιακή κατάσταση όμως, που ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από έντονες πιέσεις, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

ΠΑΝΤΩΣ από το Ηράκλειο είπε διάφορα ο Κασσελάκης. Αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Παπανδρέου. Και βαριές κουβέντες για τον Ανδρουλάκη. Κάποιος του σφύριξε προφανώς ότι όσο πιο μεγάλη την παίξεις τόσο πιο πιστευτός γίνεσαι και το έχει τερματίσει.