ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη σε όλους! Τρίτη σήμερα, σαν να έφυγε όλη η εβδομάδα! Μετράμε και αντίστροφα για τις εκλογές. Όλα πρέπει πια να γίνουν γρήγορα και σωστά γιατί όπως αποδείχθηκε, παραμονεύει η Τουρκία. Δεν παλεύονται αυτοί.

ΑΡΧΙΚΑ νόμιζαν ότι μπορούν να στήσουν προβοκάτσια με υπηρεσιακή κυβέρνηση και φαινομενική χαλαρότητα λόγω τριημέρου. Μέχρι που εμφανίστηκαν 8 πλοία και σκάφη του ΛΣ, 1 πλοίο του ΠΝ, 1 Α/Φ CL-215 και 3 Ε/Π AS332 Super Puma της ΠΑ.

ΜΕΤΑ είδαν ότι είναι πιο εύκολο να στήσουν σε νησίδα νέα προβοκάτσια με μετανάστες. Πήγαν γρήγορα οι δικοί μας και τους πήραν. Για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί αυτό το διάστημα η Τουρκία που δεν έχουμε κυβέρνηση.

ΕΥΤΥΧΩΣ που έχουμε τους ειδικούς σαν τον Βελόπουλο και ξέρουμε τι γίνεται με τα F-35 που κλείσαμε με την Αμερική. Κάτι μικροπροβληματάκια τα έχουν. Δεν παίρνουν εύκολα μπροστά; Εχουνε θέμα με το μπουζί;Χτυπανε τα τακάκια; Τι γίνεται ρε παιδιά;

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ πέρασε η ΝΔ με τις απευθείας αναθέσεις. «Απευθείας αναθέσεις ΝΔ 2020 – 2022 (σε 2 χρόνια): 6,7 δισ. Για ΜΕΘ, μάσκες, αντιικά φάρμακα & εμβόλια λόγω πανδημίας. Απευθείας αναθέσεις ΣΥΡΙΖΑ 2018-2019 (σε 1 χρόνο): 8 δισ. και ας μας εξηγήσουν πού και γιατί…» λένε στη ΝΔ και επικαλούνται επίσημα στοιχεία. Βρε τι πάθαμε.

ΧΑΜΟΣ με τους σελέμπριτις που δεν τους παίρνουν οι αεροπορικές εταιρείες ενώ έχουν καθυστερήσει όλη την πτήση! Σαν την περίπτωση της Μακρυπούλια που τα έβαλε με την εταιρεία επειδή εκείνη καθυστέρησε.

ΜΑ καλά δεν μπορούσε να περιμένει ένα αεροπλάνο, δύο πιλότοι, 50 επιβάτες και το μισό προσωπικό του αεροδρομίου τη Ζέτα Μακρυπούλια να κατουρήσει;

ΒΕΒΑΙΑ, εδώ που τα λέμε, η Σάμος 30 λεπτά πτήση είναι, θα μπορούσε να πάει τους άλλους και να γυρίσει να πάρει τη Μακρυπούλια και να ξαναπάει. Αλλά δεν είναι μόνο ανάγωγοι είναι και τεμπέληδες!

ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ αλλά ξεχωριστός ο Γιώργος Γεωργίου, που έφυγε από τη ζωή ταλαιπωρημένος. Ο γνωστός αθλητικογράφος έγραψε με το στιλ του μοναδική ιστορία στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Ο… Επικρητικός