ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Τις Βαρβάρες χθες, τον Σάββα σήμερα…

ΠΟΥ ΘΑ πάει αυτό το πράγμα με τις τιμές; Ακόμη και το σουβλάκι είναι ακριβό. Θα μου πείτε, τι είναι φτηνό;

ΜΑΛΙΣΤΑ το πιο ακριβό τυλιχτό σουβλάκι το συναντά κανείς στην Κρήτη, με τη μέση τιμή να έχει σκαρφαλώσει στα 4,30 ευρώ, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 3,54€, ενώ στην Αθήνα το σουβλάκι κυμαίνεται στα 3,30 ευρώ.

ΤΩΡΑ κατάλαβε η κυβέρνηση και ο Σταϊκούρας ότι θα βρουν μπροστά τους αυτή την απαράδεκτη ιστορία των τραπεζών. Πως αυτή την ώρα απομυζούν τον κόσμο βάζοντας στις πλάτες του κόσμου όλο το βάρος της κρίσης.

ΕΣΠΕΥΣΕ ο υπουργός  κι είπε ότι «το μέσο επιτόκιο των νέων καταθέσεων είναι 0,05% σταθερό. Το μέσο επιτόκιο των νέων δανείων τον Οκτώβριο αυξήθηκε κατά 0,26% και είναι 4,86%, απαράδεκτο. Θα πρέπει να κάνουν αύξηση επιτοκίων καταθέσεων άμεσα και σημαντικά και να μειώσουν το επιτόκιο στα νέα δάνεια».

ΚΑΙ “Καλά είναι δουλειά της κυβέρνησης να λέει στις τράπεζες τι επιτόκια καταθέσεων πρέπει να δίνουν;» αναρωτιέται γνωστός δημοσιογράφος. Αφ’ ής στιγμής έχει χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, φυσικά και είναι.

ΠΑΝΤΟΥ πια στην Ευρώπη παίρνουν μέτρα για την κρίση. Μια κρίση που ήρθε για να μείνει.

ΚΑΛΑ το πάνε κι αυτοί. Η Ελβετία σχεδιάζει να απαγορεύσει την κυκλοφορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, να κλείσει κέντρα αναψυχής, θα περιορίσει το άνοιγμα των καταστημάτων για 2 ώρες την ημέρα και θα ζητήσει να απενεργοποιούνται οι κονσόλες παιχνιδιών σε περίπτωση έλλειψης ρεύματος.

ΑΛΛΑ και τούτο λίγο είναι; Απαγορευθηκαν στη Γαλλία πτήσεις σε μέρη που φτανεις με το τραινο σε λιγότερο απο 2,5 ώρες.

HTAN δίκαιο κι έγινε πράξη. Επίτιμος Δημότης Ηρακλείου ανακηρύχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο σπουδαίος Κρητικός συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος μεγάλωσε στο Ηράκλειο και ήταν μια οφειλόμενη τιμή.

ΠΡΕΠΕΙ ο Δήμος να το κάνει και με άλλους, είναι 3-4 μεγάλοι που μπορούν να γίνουν επίτιμοι δημότες.

Ο… Επικρητικός