ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Τέλειωσε ουσιαστικά και η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ και με ένα καιρό που πραγματικά μας κάνει… να σκεφτόμαστε πού πάει όλο αυτό το πράγμα…

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ είχε να βρέξει κανονικά από τις 17 Μαρτίου. Και χθες έκανε μια καταιγίδα…

ΠΩΣ έγιναν… μπάχαλο στα κόμματα λόγω των ευρωεκλογών έχει ενδιαφέρον! Όλοι μα όλοι έχουν πρόβλημα εξαιτίας των ευρωεκλογών που… υποτίθεται δεν είχαν ενδιαφέρον!

ΣΤΗ ΝΔ από το πουθενά απέκτησαν πολλά προβλήματα. Με τον Σαμαρά, τον Καραμανλή και εσχάτως με περιπτώσεις όπως τον Αυγενάκη. Πώς θα το γυρίσει το ματσάκι ο Μητσοτάκης κι εναντίον ποίου να παίξει;

ΕΙΔΙΚΑ για την υπόθεση Αυγενάκη φαίνεται ότι θα παίζει για καιρό. Γιατί υπάρχουν πίσω και άλλα ζητήματα, ίσως και άλλα βίντεο. Θα δείξει.

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε πλέον για απόλυτη διάσπαση. Στο τέλος θα μείνει ο Κασσελάκης μόνος του. Με τον Τάιλερ. Κι αυτοί θα… διασπαστούν για να μην υπάρχει ούτε δίδυμο. Και τι έρχεται εκεί; Μια Αριστερά κατακερματισμένη! Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.

ΑΛΛΑ και βέβαια στο ΠΑΣΟΚ έχουν άλλα να σκεφτούν τώρα. Η υπερπληθώρα υποψηφιοτήτων και το φαινόμενο, περίπου όποιος περνά έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη να δηλώνει ενδιαφερόμενος για την αρχηγία, κάπου δημιουργεί μία κατάσταση ιλαρότητας. Είπαμε, όλοι αγαπούν το ΠΑΣΟΚ και πολλοί θεωρούν καλύτερο τον εαυτό τους από τον Ανδρουλάκη, αλλά όχι κι έτσι. Αυτό που γίνεται είναι το απόλυτο μπάχαλο. Που δεν κάνει καλό στη δημοκρατική παράταξη.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ όλο αυτό; Ότι μπορεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να περιμένει τον μεσσία; Να εμφανιστεί για να κάνει τι; Στον Τσίπρα αναφέρομαι… περίεργα πράγματα να μας σώσει ο Αλέξης.

ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Γολγοθά έχει μετατραπεί η αναζήτηση φοιτητικής στέγης για τους γονείς και τους εν δυνάμει σπουδαστές κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Το κόστος στέγασης για κατοικία κατάλληλη για νέους στην Ελλάδα έχει εκτιναχθεί σε τέτοια επίπεδα που αγγίζει το 60%-70% του μέσου μηνιαίου μισθού.