ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Μακάρι να μπορούσαμε να ευχηθούμε και να περάσουμε καλό τριήμερο, καλές Απόκριες και καλά Κούλουμα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη σκιά του πολέμου, οι γιορτές είναι δύσκολες…

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι είναι μασκαράδες δεν σημαίνει ότι είναι και στο νεύμα των ημερών…

ΠΩΣ να ντυθείς Ζορό και πώς να πετάξεις χαρταετό όταν ο άλλος παίζει… με τα πυρηνικά και κάποιοι αμολάνε καλούμπα;

ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή και τρομοκρατία, από τον αγέλαστο Πούτιν, που δε δίστασε να βάλει φωτιά στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης, στη Ζαπορίζια…

ΚΑΙ υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προσπαθούν να του δώσουν, δίκιο, άλλοθι και επιχειρήματα!

ΤΙ ΚΑΙ αν ο καιρός είναι άστατος ολόκληρο το τριήμερο; Το πολύ πολύ να γλιτώσουμε τα καύσιμα από τις μετακινήσεις σε καρναβάλια, Κούλουμα και πέταγμα χαρταετού.

ΚΑΠΩΣ όμως πρέπει να ζεσταθούμε, αν μείνουμε μέσα… Ας τυλιχτούμε με κουβέρτες και ας… πετάξουμε τα κοινόχρηστα από το θυρωρείο.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σε πολλές πολυκατοικίες, δεν ξέρω αν και στη δική σας. Μόνο μπουνιές που δεν παίζουν ένοικοι και ιδιοκτήτες από το ύψος των κοινόχρηστων που παραφούσκωσαν με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, όπου υπάρχει.

ΑΥΡΙΟ γιορτάζει ο Αρχέλαος και την Κυριακή είναι της Τυροφάγου κι εγώ ακόμα προσπαθώ να μάθω γιατί πάντα σαν αύριο τιμούμε τ’ αποκριγιώματα; «Σαβουρώνουμε» δηλαδή ότι κρέας μας έχει απομείνει στο σπίτι!

ΚΑΙ ΜΕΣΑ σε όλα αυτά να σου και η ελληνική οικονομία με αναπτυξιακό άλμα 8,3% το 2021. Αλλά με τόση ακρίβεια και τέτοια μαυρίλα πώς να πανηγυρίσεις;

ΔΕΝ ξέρω αν πανηγυρίζουν στο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών αλλά σίγουρα… δεν τους παίρνει. Τα καύσιμα είναι απλησίαστα και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ προκαλούν εγκεφαλικά.

…ΟΠΟΤΕ όλα τα στατιστικά στοιχεία πάνε στον βρόντο ή και περίπατο, αφού σε κάποιους τομείς πιάσαμε πάτο!

Ο ΠΛΕΥΡΗΣ επιμένει ότι οι ανεμβολίαστοι γιατροί δεν έχουν θέση στο ΕΣΥ. Έχουν όμως οι ιδιώτες, που μπορούν να χρησιμοποιούν τα χειρουργικά τραπέζιά του!

Ο… Επικρητικός