ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη με τις ζέστες! Να πούμε και χρόνια πολλά στους Αμερικανούς που έχουν την εθνική τους επέτειο.

ΕΚΤΟΣ από τους καύσωνες, ανεβαίνει το θερμόμετρο και στο πολιτικό σκηνικό. Κι επικίνδυνα θα έλεγα!

ΤΡΑΓΙΚΟ το περιστατικό με τον Αυγενάκη στο αεροδρόμιο. Το βίντεο τον έκαψε τον πρώην υπουργό, που ό,τι και να πει τώρα είναι… δοσμένος. Το να λες ότι είναι κακιά στιγμή δεν φτάνει. Πες κάτι άλλο, Λευτέρη.

ΒΕΒΑΙΑ ο κ. Αυγενάκης δικαιολόγησε την αντίδρασή του λέγοντας ότι υπήρχε πίεση για να προλάβει να κατέβει στην Κρήτη, τα γεγονότα που έτρεχαν, και αυτό τον έκανε να εκραγεί, είπε πάντως ότι δεν χτύπησε τον υπάλληλο, αλλά σε κάθε περίπτωση ζητά συγνώμη για το περιστατικό. Δεν είναι δικαιολογίες αυτές.

ΑΥΤΑ φυσικά και δεν μπορούσαν να μείνουν έτσι και η Επιτροπή Δεοντολογίας διέγραψε τον Αυγενάκη. Με εντολή Μητσοτάκη προφανώς.

ΕΞΙ μέχρι τώρα. Να το αφήσω; Ακόμα ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την Νάντια Γιαννακοπούλου και, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη, σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα».

ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα κάνει τώρα για να… ισιώσει ο Κυριάκος. Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ πραγματοποίησε λίγο μετά τις 6 χθες το πρωί ο πρωθυπουργός.  Ξεναγήθηκε στον στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων από τον αρμόδιο υπουργό κ. Σταϊκούρα και τον υφυπουργό κ. Οικονόμου. Βρέθηκε επίσης στο εσωτερικό ενός από αυτά όπου συνομίλησε με έναν οδηγό. «Μπαίνω με το δεξί» είπε καθώς ανέβαινε στο λεωφορείο.

ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ σύντομα στη λαχαναγορά στου Ρέντη και μετά στους φούρνους. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνουν εκλογές.

ΜΕ ΤΟΥΣ άλλους, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης; Προς το παρόν τίποτα, αλλά έχει πίσω ουρά το θέμα…

ΑΠΟ την πλευρά των δύο πρώην πρωθυπουργών το επόμενο ραντεβού σύγκρουσης δίδεται από το φθινόπωρο στη Βουλή και σίγουρα όταν έρθει η ώρα εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Σαμαράς κάηκε, για τον Καραμανλή θα δείξει…