ΚΑΛΗΜΕΡΑ και μην πτοείστε που στράβωσε ξανά το οικονομικό κλίμα. Δεν πρόλαβε να μπει ο Νοέμβριος και άρχισαν οι άσχημες ειδήσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, τρόπος του λέγειν, καθώς «Τι ‘χες, Γιάννη, – Τι ‘χα πάντα!».

ΕΝΤΑΞΕΙ οι οικονομικοί δείκτες τον Οκτώβριο δεν πήγαν καλά, αλλά έχουμε καιρό να τους διορθώσουμε.

ΕΚΕΙ που είχαμε ησυχάσει με τις συντάξεις, να σου πάλι το ΔΝΤ, που επιμένει στην περικοπή αλλά και στην κατάργηση του αφορολόγητου.

ΑΛΛΑ είχαμε και τρίτο χτύπημα από τη γερμανική FAZ. Η εφημερίδα εκτιμά ότι η Ελλάδα βραχυπρόθεσμα δεν θα τα βγάλει πέρα και θα χρειαστεί και νέο μνημόνιο.

ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ τρίτωσε το κακό; Ο Κυριάκος φαίνεται να τα έχει δρομολογήσει τα πράγματα και βγήκε χαλαρή βόλτα στο Μοσχάτο, για ποδοσφαιράκι και selfie.

ΣΤΑ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ η Ελληνογερμανική Συνέλευση γίνεται στη Χερσόνησο και το Γερμανικό Προξενείο στο Ηράκλειο φυλάσσεται σε 24ωρη βάση. Είναι ο φόβος ή οι… (μη) αποζημιώσεις που φυλούν τα έρμα;

ΜΑ ΗΤΑΝ χθες το πρωί ο Λαμπρινός στη Δικαιοσύνης ή μου φάνηκε; Πάντως αργότερα που πέρασα είδα   ν’ αβγατίζει το έργο, οπότε μπορεί και να ήταν.

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ τα νέα φαντάζομαι. Ο γύρος κατοχυρώθηκε ως ελληνικό προϊόν με τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άντε, με το καλό και στο βρώμικο!

ΑΚΟΜΑ να κοπάσει η διεθνής κατακραυγή για την εκλογή του ακροδεξιού Βραζιλιάνου Προέδρου. Έχει δίκιο ο κόσμος… Η Βραζιλία λατρεύτηκε για τους… αριστεροπόδαρους μάγους της μπάλας.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ των ενδιάμεσων εκπτώσεων χθες και στο Ηράκλειο, παρά την αντίθεση του Εμπορικού Συλλόγου. Μπορεί να τις βάφτισαν προσφορές, μπορεί να μην συμμετέχουν όλα τα καταστήματα, αλλά υπάρχουν μειωμένες τιμές έστω και με μικρά ποσοστά.

Η ΕΛΛΑΔΑ τούς έδωσε χρυσή βίζα και αυτοί την αξιοποίησαν για να κάνουν χρυσές δουλειές και υπέρογκες αγορές, αψηφώντας τα capital control.

ΣΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ξεκίνησαν διαγραφές για τους αντάρτες υποψήφιους. Αν το μέτρο εφαρμοστεί και στο Ηράκλειο θα έχουμε πανηγύρια. Το έχουμε πει πολλές φορές, το ΠΑΣΟΚ παράγει περισσότερους υποψηφίους από ό,τι μπορούμε να καταναλώσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ λοιπόν τη φύση να… μιλήσει και όλα τα μπουμπούκια ν’ ανθίσουν.

 

Ο… Επικρητικός