ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Και ο Ιούλιος μπήκε δυναμικά. Με ζέστη και ατμόσφαιρα που…βοηθάει για μεγάλα πράγματα!

Ο ΜΗΝΑΣ μπήκε με τρόπο… δυναμικό και για τους Γάλλους, θα έλεγε για όλους τους Ευρωπαίους.

ΤΙ ΠΗΡΑΝ: η Εθνική Συσπείρωση της Λεπέν λαμβάνει 33,5%, ενώ στις εκλογές του 2022 είχε λάβει 18,7%, η αριστερή συμμαχία του Νέου Λαϊκού Μετώπου 28,1%, το κόμμα Μαζί, του Προέδρου Μακρόν, το 2022 είχε λάβει 25,8% και οι Ρεπουμπλικανοι 10%.

ΑΛΛΑ και στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά πολιτικά. Τα αφήνουν έτσι και ο Μητσοτάκης αλωνίζει μόνος του! Το επόμενο βήμα είναι να κάνει ένα δικό του κόμμα… δεύτερο για να αντιπολιτεύεται. Γιατί δεν βλέπω φως ούτε με Καραμανλή-Σαμαρά! Τι ήταν πάλι το χθεσινό…

ΣΤΟ μεν ΠΑΣΟΚ κάνουν μια ανακωχή μέχρι τον Οκτώβριο και στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται όντως μια ανάσα πριν… ηχήσει το 112 μετά την επιστολή των «87» και το «αντάρτικό» τους στον Στέφανο Κασσελάκη. Κι αυτό θα σημάνει… εκκένωση!

ΑΥΤΟ το «μανιφέστο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπαινιγμοί του για το μαύρο χρήμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έβγαλε στην επιφάνεια τον «υπόγειο πόλεμο» ανάμεσα στη νέα ηγεσία και τους πάλαι ποτέ «προεδρικούς» του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΙΚΡΑ από χθες ο καφές που καταναλώνεται εντός των καταστημάτων, είτε αυτά είναι καφετέριες, καφενεία ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα που σερβίρει καφέ. Μετά από τέσσερα χρόνια που η τιμή του καφέ είχε συντελεστή ΦΠΑ 13%, από χθες πήγε στο 24%. Κουφάλες νομίζετε ότι θα μας κόψετε τις επί ώρες… απόλαυση του καφέ. Ποτέ! Πάνω μας θα περάσετε!

ΑΠΟ 1η Ιουλίου, όσοι απολαμβάνουν τον καφέ τους στην καφετέρια, στο καφενείο ή σε άλλο σχετικό κατάστημα, ο καφές επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24%. Αντίθετα, όποιος παραγγείλει τον καφέ του σε «πακέτο» και τον πάρει στο χέρι, θα τον πληρώσει φθηνότερα, καθώς θα επιβαρύνεται με συντελεστή ΦΠΑ 13%.

ΚΑΙ  θα είναι μόνο ο καφές, αλλά και το τσάι, το κακάο, το χαμομήλι και τα άλλα αφεψήματα, που αλλάζουν συντελεστή ΦΠΑ και μετά από τέσσερα χρόνια μετακομίζουν στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ 24% από το 13%.