Ευχάριστα έχουν εκπλαγεί οι Αρχές με το επίπεδο και την ποιότητα των νεαρών τουριστών της Χερσονήσου. Οι φόβοι που υπήρχαν πριν την έναρξη της τρέχουσας τουριστικής σεζόν ουδόλως επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον μέχρι τώρα και η Αστυνομία τρίβει τα χέρια της.
Οι φόβοι ήταν ότι λόγω της καραντίνας και των δυσκολιών δυόμισι ετών, οι τουρίστες που θα έφευγαν από τις πατρίδες και τα σπίτια τους θα ξεσάλωναν όπου και αν βρίσκονταν. Πόσο μάλλον στη Χερσόνησο και τα Μάλια, που είναι περιοχές συνδεδεμένες με την άκρατη διασκέδαση.
Κι όμως, μέχρι τώρα όλα κυλούν ήρεμα και οι νεαροί τουρίστες, κυρίως Ολλανδοί, έχουν επιδείξει σοβαρότητα και εγκράτεια.
Ναι, προφανώς δεν είναι όλα τέλεια, αλλά πάντα συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές και φυσικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί διεθνώς σε έναν ιδιαίτερα στρεσαρισμένο κόσμο.