Νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη θα κινηθεί ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ

Νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη θα κινηθεί ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του βετεράνου δημοσιογράφου τις προηγούμενες ημέρες για μια σύντομη σχέση που είχε με τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και τις δήθεν πικάντικες λεπτομέρειες που αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προτίθεται να καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη. Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος, ανέφερε: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο, με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του.

Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη.

Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται».